REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
24.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

La INSPECTORATUL Școlar suflă VÂNTUL pe SITE

La INSPECTORATUL Școlar suflă VÂNTUL pe SITE

Replica API 30 noiembrie 2020 | 09:50 1897

Site-ul Inspectoratului Școlar Județean se adaptează greu și informațiile lipsesc cu meticulozitate. Din 13 iunie nu se mai țin Olimpiade, ultima fiind cea de Creativitate. Din 10 iulie inspectorii școlari nu au mai avut activități recente sau dacă au avut nu știe care au fost acelea. Inspectoratul e atât de nepopular printre părinți că la anunțul cu webinarul anunțat pe 24 noiembrie pe pagina de facebook a Inspectoratului au apreciat postarea doar doi părinți.

Câți or fi participat, nu se știe, poate atragem astfel inspectorilor atenția să fie la fel de activi în online cum le cer părinților, copiilor și profesorilor. Puțină transparentizare a activității lor nu ar strica, având în vedere că țin foarte rar seminarii, activități și nici nu se pune problema să mai facă inspecții pe undeva, pe vreme de pandemie. Conferințe și excursii prin Turcia nu au mai făcut din 2015, sau dacă au făcut, nu s-a obosit nimeni să mai pună informații și poze.

Pe forumul lor nu poți intra decât înregistrat și autentificat și nu poți rămâne decât o oră să nu cumva să obosești.

La CJRAE – Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională e și mai pustiu pe pagină, de parcă nu ar lucra nimeni acolo. Nu au mai fost evenimente din martie 2019, iar comunicări din 14 septembrie de când au început copiii școala. Fiind pandemie, asistența educațională ar fi trebuit să se întreacă în comunicări și activități prin care să-i ajute pe părinți și pe copii să depășească perioada aceasta. C.J.A.R.E. tocmai asta spune că face: coordonează și monitorizeaza serviciile educaționale specifice pentru elevi, părinți și cadre didactice.

Dacă e așa, de ce e debadanda aceasta în școala online? Mai coordonează și monitorizeaza cineva ceva în învățământ?

Z.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa verificati conditiile de munca de la CJRAE Constanta? este o cladire fara caldura de 2 sau 3 ani.... in care ploua pe holuri si unde trebuie sa astepti cu orele sa te bage cineva in seama... directorul este de negasit .....nu vine la munca cu saptamanile....personalul vorbeste urat si este fara chef de munca..... asa este... va rog sa verificati... ce face ISJ -UL ????
7
3
Ar trebui desfiintat isjul. Este doar un instrument politic, cu oameni foarte slab pregatiti care iau bani degeaba. Nici o activitate desfasurata , zero... Nu inteleg de ce sunt platiti. Poate verifica cineva . Au aproape o norma la scoala si un salariu la isj. E halucinant . Acum inteleg de unde are mihai sorin bani sa-si cumpere doar stilouri montblanc cu care mai si pozeaza ca viitor senator... E sfidare la adresa profesorilor si a romanilor. Nu valoarea stiloului sau a sacoului de 300 de euro iti da valoare , sorin ! Dar de unde sa stii tu asta? Esti prea limitat! Se vede!
14
3
Am aflat ca sunt diponibile femeile din isj. Vreau si sa iau o inspectoare cateva ore. Sunt generos si discret. Nu ma intereseaza bisexualii sau barbatii gay.
4
1
Ospatarul Sorin Mihai hotomanul din Saturn a ajuns sef la educatie in judet? Incompetent si hotoman ai fost, prostanac si impostor ai ajuns. Sorinele ai zilele numarate. PNL are numirea trimisa la Bucuresti. Esti cel mai prost din ISJ.
7
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620