REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

La INTERSECȚIA de la TROCADERO, ca-n JUNGLĂ. Video

La INTERSECȚIA de la TROCADERO, ca-n JUNGLĂ. Video

Replica API 19 decembrie 2021 | 21:24 5266

În traficul constănțean cea mai ‘bună’ și practicată lege este cea a junglei. Fiecare merge după propriile legi fără să țină cont de conduită preventivă sau de legislație. Cele mai bune astfel de exemple le dau foarte mulți șoferi în intersecția de la Trocadero, acolo unde, ‘băieții șmecheri’ nu stau niciodată regulamentar la semafor. Ei trebuie să ajungă cât mai aproape de mijlocul intersecției căci, cine știe, poate prind totuși un moment în care este liber și trec… pe roșu.

Nebunia de pe străzile Constanței este deja știută, fie că este vorba de „liniuțe” pe marile bulevarde, autoturisme parcare alandala sau reguli de circulație făcute pentru a fi încălcate. Intersecția semaforizată de la Trocadero este preferata șoferilor care au o pasiune în a încălca regulile. Zilele trecute, patru șoferi au fost surprinşi în timp ce se îngrămădeau să treacă prin intersecţie, pe culoarea roşu a semaforului, numai să nu mai stea în coada de la semafor. Pe imaginile surprinse de camera de bord a unui autoturism se poate observa cum patru șoferi se aliniează în mijlocul intersecției, iar unul dintre ei, mai grăbit, trece pe roșu, fără a da doi bani pe siguranța celorlalți participanți la trafic.

Şoferii ar putea fi sancţionaţi

Conform legii, abaterea în cazul de față este pătrunderea conducătorilor auto în intersecție, cunoscând faptul că nu pot să o traverseze. Mai exact, este vorba de prevederea ce interzice pătrunderea în intersecție dacă șoferul nu poate asigura traversarea ei. Aceştia pot fi sancționaţi pentru faptul că au pătruns până în intersecție și nu a putut să o traverseze până la capăt. Totodată, cel care a trecut pe culoarea roșie a semaforului ar putea rămâne fără permis.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia rutiera mai avem in oras?
2
0
Da, m-a fatat in masina nu pe strada ca pe tine, saracule!
4
8
da lasa masina acasa, ce te a fatat ma ta in masina?
8
9
Ce va doare pe voi burta de ei nu inteleg doar asa ca sa mai postati si voi cate o stire
6
18
legea zice sa nu treci de intersectie daca ai semafor mai departe. Si acolo mai e un semafor pe contrasens. Nu le iau apararea, sunt niste maimute si ar trebui sa ramana fara permis
16
1
Voi mult kkt ca ne face WC un sens giratoriu ca la cora bratianu ca sa stam cu orele
11
7

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303