REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.2° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
31.2° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

La Liga: Un suporter i-a introdus degetul în anus unui jucător care se pregătea să bată un aut

La Liga: Un suporter i-a introdus degetul în anus unui jucător care se pregătea să bată un aut

A.F. 8 februarie 2024 | 00:00 1531

Lucas Ocampos, în vârstă de 29 de ani, mijlocaș de bandă la FC Sevilla, și-a exprimat indignarea sa după ce un suporter al echipei Rayo Vallecano i-a introdus un deget în anus în timp ce se pregătea să arunce de la margine.

La Liga: Un suporter i-a introdus degetul in anus unui jucator care se pregatea sa bata un aut

„M-am abținut să reacționez pentru că am două fiice acasă și sper să nu li se întâmple vreodată și lor. Mereu trebuie să apară un tâmpit care să strice spectacolul”, a lamentat argentinianul, conform gsp.ro.

S-a întâmplat la Madrid, în prima repriză a meciului dintre Rayo Vallecano și FC Sevilla. În timp ce se pregătea să repună mingea în joc, la un aut, Lucas Ocampos a fost victima unei agresiuni sexuale din partea unui suporter al echipei gazdă în minutul 33, la scorul de 1-1.

Nu numai că l-a atins, dar i-a introdus un deget în anus, provocând surprindere nu doar pentru el, ci și pentru colegii săi din echipa andaluză! În timpul acelei acțiuni de repunere în joc, jucătorul argentinian a simțit că spațiul său personal este încălcat și s-a revoltat, conform relatărilor din Marca. „Am ales să nu reacționez, pentru că am două fiice acasă și sper să nu se confrunte vreodată cu astfel de situații. Imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă această agresiune abjectă ar fi avut loc în fotbalul feminin!", a remarcat Ocampos, citează stiripesurse.ro.

Imediat, Ocampos s-a întors către suporterul respectiv și i-a reproșat vehement gestul mizerabil, apoi s-a adresat arbitrului Hernandez Maeso și i-a semnalat incidentul, precum și delegatului echipei Rayo. După încheierea meciului, fotbalistul echipei andaluze a revenit asupra subiectului:

„Sper ca La Liga să ia în serios această problemă, ca și pe cea a rasismului. Nu cred că toți cei de la Rayo sunt așa, mereu ne tratează cu respect, însă tot se găsește un prost să păteze imaginea. Altfel, publicul ne-a tratat foarte bine. Sper că se vor lua măsurile de rigoare împotriva acelui idiot".

Și clubul vizitator a emis o declarație fermă

„FC Sevilla acuză profund incidentul ce a avut loc în această zi, în meciul cu Rayo, în care jucătorul nostru Lucas Ocampos a suferit un gest obscen și total nepotrivit din partea unui fan local. Sper că se vor lua măsurile corespunzătoare prevăzute în regulament pentru ca un astfel de comportament să nu se mai repete pe un teren de fotbal.

Aceste gesturi și comportamente nu ar trebui să fie permise în competiția noastră, dacă vrem să aspirăm să fim cea mai bună ligă din lume. FC Sevilla îi transmite sprijinul său maxim lui Lucas Ocampos, care a dat dovadă de un mare profesionalism și o stăpânire de sine, în ciuda atitudinii inacceptabile a fanului care l-a agresat!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pacat ca nu i-a introdus penisul in gaozz
0
0
Oamenii sunt c*r iosi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510