REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

La Medgidia, unii locuitori sunt ”scutiți„ de plata facturilor... pentru că nu le primesc

La Medgidia, unii locuitori sunt ”scutiți„ de plata facturilor... pentru că nu le primesc

Replica API 26 iulie 2022 | 00:00 3123

Nemulțumiri în rândurile unor locuitori din Medgidia, după ce mai multe facturi emise de RAJA și de Enel au fost găsite aruncate, ele nemaiajungând la destinatar. Atfel, potrivit unei localnice, facturile care trebuiau distribuite de către firma PinkPost, la abonați de pe străzile Constanței, Independenței și Republicii din Medgidia, au fost aruncate. Facturile sunt chiar și de pe 24 iunie 2022, astfel că destinatarii au rămas restanțierii la plata luminii și apei. „Vom face un control intern și vom afla ce s-a întâmplat în cel mai scurt timp” a declarat pentru Replica, reprezentantul PinkPost.

Probabil impresionat de costurile din ce în ce mai mari ale utilităților, un curier de la PinkPost s-a gândit să nu îi întristeze pe unii locuitori de pe străzile Constanței, Independeței și Republicii din Medgidia, astfel că a aruncat pur și simplu facturile acestora la Enel și RAJA. Lucrul este unul destul de grav, având în vedere că unele facturi datau din 24 iunie 2022, fiind posibil ca respectivii abonați să fie deja debranșați de la utilități din cauza întârzierii plății. Potrivit unei localnice, nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, și în luna octombrie 2021 fiind aceiași situație. „PinkPost veniți și luați facturile oamenilor și distribuiți-le cum trebuie și la data la care trebuie. Domnilor de pe străzile Independenței, Republicii și Constanței, nu mai așteptați să vă vină facturile, de 2 zile sunt aruncate” a transmis cea care a găsit facturile buclucașe.

Se va face un control intern

„Nu știam de această situație dar o să verificăm și noi. Nu am avut nici o reclamație până acum, dar vom face un control intern pentru a afla ce s-a întâmplat cu acele facturi ” a declarat Daniel Zăvoda, director regional PinkPost, pentru Replica de Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sânt locatar bloc str Dezrobirii nr 10 5 Medgidia și nu știu cum să găsesc reprezentantul Raja care citește apometrele deoarece nu a lăsat nici un nr de telefon la care să poată fi găsit.Să msi vină să mai verifice apometrele cu citire din 6 in șase luni nici vorbă.Cum poți să ii bagi pe gât atâția metrii cubi de apă dacă nu citești apometrele?
0
0
In, Constanta la fel. Se aduna facturile si le distribuie in ultima zi a lunii. Factura era primita la ei pe data de 10 si distribuita oe strada pe data de 30., desi scadenta trecuse de mult. Pe strada majoritatea sunt pensionari.
1
0
Unde sa se duca sa intrebe cat are de platit la ENEL? Esti bine sau ai uitat sa-ti iei tratamentul?
0
0
Si nu se pot duce sa intrebe cat au de plata? Asteapta factura si daca nu vine nu platesc?
0
0
si la constanta, digi rcs rds de mult nu mai are chef sa trimita facturi
0
0
Pink P***t cea mai s***a firma de distribuit corespondenta
0
0
treceti pe factura electronica si platiti online prin internet
0
0
aceeasi firma si la mangalia nu aduce facturile ......probabil aici sunt mai smecheri si arunca facturile direct in gunoi
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513