REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

La Murfatlar se dau țepe și la firmele de montaj aere condiționate. Video

La Murfatlar se dau țepe și la firmele de montaj aere condiționate. Video

Marieta ȘTEFAN 19 august 2023 | 00:00 3445

Costache Cristian, proprietarul unei firme de montaj aer condiționat din Constanța, a fost solicitat să monteze un aparat în localitatea Murfatlar, săptămâna aceasta. Conform spuselor lui, deși au fost montate două aparate, nu unul, solicitantul a refuzat să plătească pentru cel de al doilea și, în plus, a fost persiflat. Păgubitul a povestit totul în mediul virtual. 

La Murfatlar se dau tepe si la firmele de montaj aere conditionate. Video

Săptămâna trecută, proprietarul unei firme de montaj aer condiționat din Constanța a fost contactat telefonic în vederea prestării unor servicii. Discuția a fost amiabilă și punctuală, solicitantul afirmând, după spusele proprietarului firmei, că are un singur aparat de montat. Angajații firmei conduse de Costache Cristian au ajuns săptămâna aceasta la solicitant și au fost nevoiți să își sune patronul, după ce beneficiarul a mai apărut cu încă un aparat... dar pentru care voia montajul în contul sumei stabilite la început.

La Murfatlar se dau tepe si la firmele de montaj aere conditionate. Video

„Vinerea trecută, P. Ionel m-a contactat spunându-mi că e rudă cu vărul meu, care m-a recomandat. Mi-a cerut să-i montez un aparat de aer condiționat în localitatea Murfatlar. Săptămâna aceasta, miercuri, angajații mei au ajuns în Murfatlar, pe strada Mihai Eminescu. Prețul cerut de mine pentru a monta un aparat este de 550 de lei plus TVA. Aparatul era unul second hand. După ce unul dintre angajați a discutat cu solicitantul, a aflat că este vorba despre două aparate, mai precis de două unități interne, și una externă. M-a sunat să-mi explice situația. Am dat un preț fără să văd cea de a doua unitate internă. Am zis 1.000 de lei pentru ambele”, ne-a declarat Costache Cristian.

La Murfatlar se dau tepe si la firmele de montaj aere conditionate. Video

Dar se pare că una dintre unități era dezasamblată și necesita sudarea țevilor. „Angajatul meu nu văzuse nici el cum arată cea de-a doua unitate, pentru că era în garaj. Când observat cum arată m-a sunat din nou și inițial am spus că o vom monta doar pe cea întreagă deoarece aparatul de sudură se afla în mașina celeilalte echipe, care avusese o lucrare cu o zi înainte. Normal că prețul a crescut cu 100 de lei pentru că trebuia să și sudăm. Când s-a montat primul aparat s-a constatat că nu are freon. Un kilogram de freon este 450 de lei fără TVA. Am zis că în total îl costă 1.100 de lei montajul plus 600 de lei freonul pentru ambele aparate și el a fost de acord. Miercuri mi-a dat 500 de lei, urmând să-mi dea restul de bani a doua zi”, a mai adăugat Cristian.

La Murfatlar se dau tepe si la firmele de montaj aere conditionate. Video

În următoarea zi s-a făcut montajul și celui de al doilea aparat dar nu s-a mai încărcat freonul.

La Murfatlar se dau tepe si la firmele de montaj aere conditionate. Video

„Mi-a zis că o să-mi dea și restul de bani pentru montajul celui de al doilea aparat, dar că nu are bani de freon decât în septembrie. I-am zis că tot în septembrie aduc și eu freonul. Cel care a fost dezasamblat n-a pornit pentru că fuseseră rupte conexiunile electrice din el. Atunci a spus că nu mai are să ne plătească nimic și că, de fapt, este un aparat, nu două. A refuzat să îmi plătească cei 600 de lei pe care mi-i datora. Am sunat la 112, între timp am chemat contabila cu bonul fiscal în valoare de 1.100 de lei, a venit poliția dar nu au avut ce să-i facă. În plus, solicitantul m-a persiflat și mi-a spus să dau jos cel de-al doilea aparat și să-i dau tot eu 500 de lei”, a concluzionat Costache Cristian. Poliția a fost sesizată în acest caz.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred că te mănâncă rău în găoz . Nu-ți ajung ani petrecuți după gratii . Vrei să ajungi din nou la pârnaie . Stai că că ai timp , o să fii verificat de anaf pentru evaziune . O fi măicuța ta pricepută în contabilitate . Dar mai se pricep și alți
7
0
Ăștia care comentați în anonim dacă va tine dantura căutați ma!!!
0
7
Costache si dilimandrosul asta de Ionel sunt din acelas aluat cu arome usor diferite . Lui Costache ia tot mers si vad ca ii merg smecheriile pentru ca fura statul in acte pentru ca masa ii tine evidenta contabila si este clar ca stie cum sa fenteze si asta Ionel , este un damblagit care este pus numai pe cearta . Este cunoscut la politie pentru agresivitatea lui la adresa celor care opresc autoturismele pe carosabil in directia gardului , gardului nu a porti . Totul pana intr-o zi cand si la unu si la altu li se vor infunda . Costache pentru cum fenteaza statu si asta Ionel pentru agresivitate si amenintarile aduse cetatenilor .
14
1
HOȚUL STRIGĂ HOȚII! ȘI AU LUAT ȚEPARII ȚEAPĂ! LASĂ CĂ LA CÂTE ȚEPE DAȚI VOI NU SE CUNOAȘTE
12
1
DE CE NU SPUNEȚI CÂTE ȚEPE DAȚI VOI OAMENILOR ??
11
1
Țeparii sunteți voi ! Care faceți prețurile cum vă taie capul și montajul în bătaie de joc profitând că lumea nu cunoaște.De ce nu spuneți și mizeriile pe care le faceți voi " firmele" care montează"?? De excroci
10
1
Țeparii sunteți voi! De ce nu spuneți că nu faceți montajul cum se face corect făcând vacuumarea? De excroci să luați banii cât mai repede și cât mai mulți
10
3
Țeparii sunteți voi că sunteți niște excroci care faceți prețurile cum vreți voi fără facturi și bon și fără garanție
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510