REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

La nici 21 de ani, Nicole Cherry face tratamente pentru celulită

La nici 21 de ani, Nicole Cherry face tratamente pentru celulită

Replica API 19 noiembrie 2019 | 00:00 579

Nicole Cherry

foto: Dumitru Angelescu

În mod normal, Nicole Cherry, care pe 5 decembrie va împlini 21 de ani, nu ar trebui să se gândească la celulită. Dar o face. Spune că o moștenește pe mama ei, care a făcut de tânără celulită, așa că încearcă să mănânce sănătos și să facă sport, ca s-o prevină.

Când a conștientizat că a moștenit genetic predispoziția către celulită, Nicole Cherry a luat atitudine. La nici 21 de ani, artista deja apelează la tratamente corporale destinate în principal femeilor trecute de 30 de ani! “Dacă nu ai grijă de tine și nu ești constantă în activitățile pe care le faci pentru a arăta bine, se observă. Cumva, pentru că am început atât de multe lucruri și mă ocup de corpul meu, știu că dacă fac o pauză, nu e bine pentru mine. De asta merg așa des la tratamente corporale, plus că îmi și place”, ne-a mărturisit Nicole.

Cântăreața spune că, în momentul de față, reușește să țină celulita sub control și speră să ajungă să scape definitiv de ea: “Am avut celulită. Celulita nu e neapărat pentru că ai un stil de viață dezordonat, poți să mănânci sănătos, dar dacă ai o genă în care există această celulită, poți să faci tu pe naiba în patru că tot o să fie. Tocmai pentru că în gena mea există această celulită, eu încerc cumva să am grijă să nu mai existe deloc și să o țin sub control. Momentan, o țin sub control și e foarte bine. Fac foarte multe eforturi”.

Nicole susține că sportul și tratamentele la care apelează constant îi permit să-și satisfacă și unele plăceri nevinovate, cum ar fi dulciurile. “Eu oricum nu cred în stilul ăsta de viață în care să nu existe niciun pic de zahăr sau să nu-ți faci poftele, pentru că nu se poate, la un moment dat clachezi și efectul e mai rău”, a punctat ea.

Cu o activitate de 7 ani în showbiz, Nicole Cherry știe că imaginea este cel puțin la fel de importantă ca vocea. În timp, a învățat cum să aibă grijă de aspectul, investind atât în haine și accesorii, cât și în intervenții estetice. Sinceră atât cu ea, cât și cu publicul ei, artista a recunoscut atunci când și-a mărit bustul sau și-a făcut alte mici îmbunătățiri.

“M-am obișnuit să acord o atenție mai mare imaginii mele. Poate că a fost și mai ușor pentru mine, fiindcă am început la 14 ani, am crescut în industria asta, am crescut cu tot ce înseamnă a avea grijă de tine și a fi mereu în pas cu moda. Fiind persoană publică, chiar dacă nu-ți dorești să porți ceva care e la modă, unele situații te obligă să faci asta, pentru că trebuie să ții mereu pasul”, a mai spus Nicole.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai bine se pune pe cantat? Celulita nu se vede si nu intereseaza daca ai muzica de top. Vedetisme ieftine.
1
0
Ce ne pasa noua acest gunoi? Acestui gunoi ii pasa catusi de putin de noi? La tomberon cu cireasa stricata!
2
0
haha la 40 o sa fie deja operata de toate cele si plina de plastic .celulita la 20 de ani haha
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510