REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

La nici un an de la montare, refugiile CT BUS au fost vandalizate! Video

La nici un an de la montare, refugiile CT BUS au fost vandalizate! Video

Virgil STOIAN 1 martie 2023 | 00:00 2940

Constănțenii s-au plâns timp de mai multe luni de lipsa refugiilor din stațiile CT BUS, acuzând vremea urâtă și vântul. Iată că acum, după ce acestea au fost montate, deja a început vandalizarea lor. Mai exact, geamul panoului de informare al unui refugiu, mai precis cel din stația de autobuz 102N și 102P, din Tomis 3, sensul către Delfinariu, a fost spart. Nu se știe deocamdată cine a făcut această faptă reprobabilă, cert este că geamul va fi înlocuit tot din banii contribuabililor.

La nici un an de la montare, refugiile CT BUS au fost vandalizate! VideoGeamul spart

Geamul panoului de informare din stația de autobuz a fost spart pe 27 februarie a.c., neștiindu-se încă autorul, însă ”cercul” de suspecți este unul destul de mic, având în vedere că stația este în apropierea cartierului social Henri Coandă. Cu toate că până în urmă cu un an oamenii se plângeau de lipsa lor, iată că acum s-au apucat de spart geamuri. ”Așa suntem noi, românii. Când se face un lucru bun trebuie să îl stricăm. Cu ce îl deranja geamul pe ăla care l-a spart? Acum cine o să plătească? Tot noi normal.” a declarat un constănțean nemulțumit pentru Replica de Constanța.

La nici un an de la montare, refugiile CT BUS au fost vandalizate! Video

Cât a costat un refugiu

În Constanța vor fi montate, în total, 125 de stații. Prețul final pentru stație și montare ajunge la 84.592 de lei, TVA inclus. Asta înseamnă aproximativ 16.000 de euro pe bucată. Contactați de reporterii Replica pentru un punct de vedere, reprezentanții primăriei au declarat că geamul va fi înlocuit cât mai repede posibil.

La nici un an de la montare, refugiile CT BUS au fost vandalizate! VideoCioburile au fost strânse

Pentru creșterea nivelului de siguranță și reducerea infracționalității, Primăria Constanța a montat zilele trecute 40 de camere de supraveghere în stațiile de autobuz. Sistemele de înaltă performanță vor funcționa atât pe timp de zi, cât și noaptea, iar imaginile sunt stocate în dispeceratul Poliției Locale Constanța, unde sunt păstrate conform legislației în vigoare. De asemenea, acestea pot fi relocate în funcție de necesități.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Manifestari ale maimutelor colorate
0
0
Eh lasa, adevaru' e ca au plesnit singure de emotie.
1
1
18000 euro prețul unei cascarabete cu 2 bănci, nu va e rușine urmată de încheierea unui contract de c*rățenie, altul de supraveghere iar cu mijloacele de transport circula numai elevii ,pensionarii și ocazional câte un călător nou.La prețul umflat cel care a spart geamul a știut căci are rezerve pentru următori 100 de ani.
2
1
De ce nu-i scoate-ti la munca? Stau si asteapta sa le intre bani de ajutor social! Asta este frati Constanteni daca alesii nostri vor voturi!!!
5
1
parca spunea d-nul PRIMAR ca toate refugiile vor avea in interior camere de filmat! Costa o gramada de euro si nu sau pus camere, atunci de ce ne mai miram ca sunt vandalizate? Cit despre cei frumosi si cuminti din Henri Coanda... sa rada tot cartieru si dusi la marginea orasului ca sunt o gramada de locuri unde poate face acest cartier. Mazare si Ponta au fost la inaugurare si ma mir ca nu au pus cartieru pe malul lacului Tabacarie!!!
5
0
Sigur cred ca a fost c***i de baieti negri Rai o fi spart ei geamul sper sa ii gaseasca politai si sa le dea o mama de amenda usturatoare iar ciorile borate de copii rai cu cutitul la ei aia de la gara sper sa vina politia si sa ii aresteze pe cel care are cutitul la ciutanul Borat copil care il are si sa ii bage la Racoare 5 ani!!
4
0
Au rezistat mult , totuși ... La nivelul de educație cetățenească al constănțeanului nu vor rezista prea mult ! Erau mai potrivite din tablă și bare din oțel ; dar să fie fixate bine să nu poată fi 'cărate' la centrele de colectare a fierului vechi ... Pare o glumă , dar la acest nivel suntem !
9
0
pavelele noi au fost murdarite si multe altele.....
8
0
Urgent mutat cartierul social H.C. undeva la periferia orașului și supravegheați non stop. Recunosc că acolo locuiesc și oameni civilizați dar ...asta este.
10
0
in care Polutia Locala se dovedeste complet inutila!
8
2
Bine naiba ca Replica nu arunca pe ucrainieni vina.
5
12
La ce va asteptati? Suntem de toata rusinea si jena.
10
1
așa îți trebuie, n-ai făcut nimic domn' primar, și programul RESPECT l-ai făcut praf, anul trecut acordai 50 lei la un număr mai mare de pensionari, din ianuarie aceeași pensionari nu mai pot primi acești 50 de lei pt că s-a mărit pensia, domn' primar trebuia să măresti și tu limita cu același procent cu mărirea care a făcut-o guvernul.Anul asta dobitocul de Chitac oferă tot 50 lei prin programul RESPECT la un număr mult mai mic de pensionari, mai nene Chitac anul trecut 50 lei avea altă valoare, anul asta cu 50 de lei nu mai iei nici un kkat, pe cine pacalesti? pe un nr mult mai mic de beneficiari ai programului RESPECT tot cu un amarat de 50 lei
8
14
Henri Coanda nu se dezminte. Nenorocitii de t****i care ne mananca bani prin ajutoare sociale. Tigancile cu 5 p*****i numara 3000 de ron pe luna cand vine posta. Umbla cu cutite la ei
29
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016