REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 24 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6831
22.4° Constanța Sâmbătă, 24 August 2024 Anul XX Nr. 6831
 

La restaurantul Grand din marea stațiune Eforie Nord una mănânci și alta plătești!

La restaurantul Grand din marea stațiune Eforie Nord una mănânci și alta plătești!

Ana Maria STOINA 24 august 2024 | 00:00 445

Mersul la restaurant, în Eforie, a devenit o experiență cu emoții și final neașteptat pentru turiști! La restaurantul Grand din Eforie una comanzi și alta ți se trece pe bon! A trăit-o pe pielea ei o turistă, care a comandat o chiflă de 2 lei și a plătit o baghetă de 5 lei.

La restaurantul Grand din marea statiune Eforie Nord una mananci si alta platesti!


O turistă care a luat masa la restaurantul Grand din Eforie a constatat, atunci când i s-a adus nota, că deși în meniu chifla era 2 lei, i-a pus la plată o bagheta cu 5 lei. Nu e problemă de bani, pentru că oricum diferența e mică, dar e vorba de lipsa bunului simț!

La restaurantul Grand din marea statiune Eforie Nord una mananci si alta platesti!bagheta de pe bon

Și oricum se adună, o diferență mică aici, cu alta diferență la alt produs și așa avem la sfârșit niște sume bombastice, pe care trebuie să le plătești, că nu ai ce face. Suntem obișnuiți să acceptăm totul, fără să facem scandal sau să creăm o scenă, dar până când o să acceptăm aceste nedreptăți și de ce nu sunt lucrurile așa cum ar trebui să fie, adică totul să fie corect și la vedere. Când o să trăim și noi într-o societate civilizată, în care aceste incidente nu au loc pentru că toți își fac treaba, adică și prestatorii de servicii dar și instituțiile care îi veghează.

La restaurantul Grand din marea statiune Eforie Nord una mananci si alta platesti!chifla din meniu

Adică nu e normal să știi dinainte la ce să te aștepți? Chiar peste tot ești expus micilor sau mai marilor înșelătorii? Până la urmă vii în concediu să te relaxezi și nu să fii ținta unor întreprinzători care caută să își facă bani rapizi peste noapte.

Bineînțeles că nu vrei să te enervezi tot timpul, ori că e mâncarea scumpă, ori că ai fost înșelat, nu ai loc unde să parchezi, sau sunt locuri de parcare, dar e prea scumpă, prețurile la cazare sunt mari, iar condițiile nu sunt la „înălțimea” tarifelor și stelelor, personalul nu e destul de serviabil și te lasă să aștepți, te ignoră sau îți răspunde nepotrivit, plajele sunt murdare, coșurile de gunoi lipsesc sau sunt pline, gălăgie, aglomerație, mizerie și totul la prețuri, care te-ar duce cu gândul la un alt nivel de servicii.

Normal ca majoritatea românilor se duc în concediu în afara țării! Până când să accepți și să îți faci nervi în concediu „pe banii tăi”?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913