REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
23.3° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

La sediul Wagner din Sankt Petersburg s-au aprins luminile în formă de cruce

La sediul Wagner din Sankt Petersburg s-au aprins luminile în formă de cruce

A.F. 25 august 2023 | 00:00 1672

Mercenarii Wagner au confirmat că Evgheni Prigojin și Dmitri Utkin sunt morți, potrivit oficialului pus de ruși în regiunea Zaporojie, Vladimir Rogov. De asemenea, televiziunea rusă Russia 24 a anunțat oficial moartea șefului Wagner.

La sediul Wagner din Sankt Petersburg s-au aprins luminile in forma de cruce

În clădirea ”Wagner Centre”, sediul central al luptătorilor Wagner, s-au aprins luminile în formă de cruce, anunță locuitorii din Sankt Petersburg.

Zborul aeronavei Embraer 135 (EBM-135BJ), avion în care se afla și Evgheni Prigojin, a fost efectuat în baza unui permis de utilizare a spațiului aerian emis în conformitate cu procedura stabilită, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sau, exista si posibilitatea ca mercenarii WAGNER sa aiba un PLAN DE RAZBUNARE si sa atace LITUANIA prin NORD-VESTUL BELARUSULUI, unde ii vedem stransi in ultima perioada, pentru a ajunge in KALININGRAD, apoi sa captureze Kaliningradul si sa-l "rupa" de Rusia, sa devina controlat in totalitate de WAGNER si pe cine naiba au iei lider in prezent. Posibil chiar adevaratul Prigojin sa fie inca in viata si sa organizeze astfel de "operatiune speciala". Bineinteles ca NATO va reactiona BRUTAL la invadarea temporara a LITUANIEI, desi NATO ar avea mai mult de castigat daca WAGNER ar "fura" Kaliningradul de la Moscova, deoarece ar cauza scandal enorm in conducerea Rusiei, plus ca NATO a spus clar ca orice atac a NATO prin Belarus se considera atac rusesc. La fel cum daca NATO activeaza art. 5 si ocupa BELARUS, are de luptat CONVENTIONAL si cu Rusia in BELARUS, datorita tratatelor dintre Rusia-Belarus, fara folosirea armelor nucleare. Scenarii sunt destule, sunt toate piesele pe tabla de sah
18
0
Ce inteleg din:"WE ALL GO TO HELL" este ca oamenii lui PRIGOJIN fie pregatesc razbunarea pentru eliminarea lui Prigojin, ei planuind aceasta situatie in ultimele 2 luni, fie Kremlin pregateste un ATAC NUCLEAR IN KIEV, de pe teritoriul BELARUSULUI. Fiti atenti la detalii: Putin si oamenii sai din KREMLIN au inscenat moartea lui Prigojin, ok? Acum oamenii lui Prigojin, MERCENARII WAGNER, vor incepe o"misiune de razbunare pentru eliminarea liderului lor Prigojin". Corect? Ce vor face? Simplu! Daca ucrainenii reusesc prin CONTRAOFENSIVA sa elibereze SUDUL UCRAINEI si sa taie culoarul terestru dintre DONBAS si HERSON/CRIMEEA, respectiv sa dea jos si podul Kerci, atunci MERCENARII WAGNER vor incepe o "OPERATIUNE SPECIALA DE RAZBUNARE"si vor"captura"armele nucleare rusesti stationate pe teritoriul BELARUSULUI, BOMBARDAND NUCLEAR TACTIC KIEVUL, apoi vor face ca NATO sa invadeze BELARUS si va incepe macelul. Iar daca Prigojin E MORT, tinta ATACULUI NUCLEAR din BELARUS devine MOSCOVA / VARSOVIA
17
0
Putin nu ar fi dat ordinul ELIMINARII, daca nu ar fi fost convins ca Prigojin se afla in avion, ci sosia, caci exista riscul ca adevaratul Prigojin sa apara PUBLIC in zilele urmatoare si sa-i distruga imaginea lui Putin si sa instige la revolta la modul"A dat ordin sa ma omoare, oamenii lui Putin sunt tradatori, eu si oamenii mei am dus greul in razboiul din Ucraina, oamenii mei au capturat BAHMUT" etc, iar apoi fanii lui Prigojin sa inceapa sa comita atentate teroriste prin Rusia, sabotaj si asa mai departe. Deci, scenariul INSCENARII MORTII pare cel mai plauzibil. De asemenea, chiar PRIGOJIN putea sa-si insceneze moartea, trimitandu-si SOSIA in AVION. Iar daca Kremlin si toti ceilalti il considera mort, Prigojin e chiar mai malefic si mult mai puternic. La fel de bine poate, sub o identitate noua si operatii estetice de calitate, sa comita"chestii nasoale"pe teritoriul NATO si spionaj in favoarea Rusiei, ori chiar sa-l asasineze pe Putin/Zelenski cand viziteaza oficial OCCIDEDENTUL.
16
0
Un alt detaliu important care imi contureaza teoria ca Putin si Prigojin au cazut de acord sa-i INSCENEZE MOARTEA, este faptul ca daca l-ar fi aruncat de la balcon, medicii si martorii l-ar fi recunoscut pe Prigojin, sau ce mai ramanea din el pe asfalt. La fel si daca ar fi fost otravit, medicii l-ar fi recunoscut, si-ar fi dat seama ca nu e el, sau puteau fura monstra ADN si bla bla bla care pe viitor sa confirme ca era sosia lui Prigojin, ci nu cel adevarat si asa mai departe. Dar cel mai important lucru, intreaga omenire stie deja si ia in ras metodele lui Putin de a-si elimina rivalii prin otrava sau salt de la balcon. Deci, Putin face sa para ca avionul a fost doborat"de teroristi"precum cei care au lovit blocurile rusesti, sub steag fals, pentru a invada Cecenia, pt. a evita revolta "fanilor lui Prigojin". Nu a avut nimeni acces la locul"accidentului", victimele erau arse oricum, greu sa furi monstre ADN. Scenariul perfect pt. inscenarea mortii. Prigojin e"ELIMINAT", dar in viata
15
0
Nu uitati de "PUTIN FOREVER" in Rusia. Nu m-ar mira ca Prigojin sa fie chiar"URMATORUL PUTIN", dupa moartea celui din prezent. Deci, sa fie chiar acum in pregatire si operatii estetice pentru a-l inlocui pe actualul in viitorul apropiat, drept SOSIE. Daca sunteti putin atenti la detalii, observati ca Putin ala care a fost prezent ieri la eveniment, este alt Putin, o sosie, nu cel original. Are alta privire, are alta atitudine si infatisare usor diferita, plus CEL MAI EVIDENT DETALIU, are ALTA VOCE. Este exact vocea pe care o auzim de fiecare data la parada din 9 MAI, unde Putin este cel mai expus la posibilele tentative de asasinare cu SNIPER sau drone. Ma indoiesc ca este datorita claritatii sistemelor audio. Cel mai probabil este o alta SOSIE, pe care o tradeaza vocea. SIGUR NU E PUTIN. Care parte din"Putin forever"nu ati inteles-o? Ma mir ca nu si-au permis aroganta de a trimite o sosie, sa fie arestata la mitinguri BRICS. Ar fi fost o SLABICIUNE. E"secret"faptul ca foloseste SOSII.
14
0
Avand in vedere beneficiile aduse de Prigojin, dar si de oamenii sai din WAGNER si din punct devede economic, dar si din punct de vedere al razboiului, inclusiv HIBRID si implicarea Wagner la Brexit sau la castigarea alegerilor din SUA de catre "agentul rus" Donald TRUMP, sunt ferm convins ca Putin i-a inscenat moartea lui Prigojin si astfel IMAGINEA LUI PUTIN are numai de castigat, el devine "noul Stalin" care calca totul in picioare, dar mai ales pe tradatori. Dar Prigojin era cel mai apropiat de Putin, la fel de apropiat precum agentul KGB patriarh al Moscovei Kiril codename"Mikhailov". Deci, inscenand moartea lui Prigojin si oferindu-i o identitate noua, Putin a rezolvat problema rusinoasei retrageri tactice a Wagner din Ucraina in urma cu 2 luni si falsa impresie a incercarii de lovituri de stat. Plus ca a descurajat viitoarele tentative. Prigojin scapa de MANDATUL INTERNATIONAL DE URMARIE, acum e in siguranta langa familie. Putin e"betonat" pe tron si nu mai face nimeni revolutie
13
0
Prigojin cerea cu disperare armament si nu-l primea, iar CONTRAOFENSIVA UCRAINEANA a inceput si o buna parte dintre mercenarii WAGNER au murit intr-o fractiune de secunda, loviti de STORM SHADOW si asa mai departe, dar chiar fiind loviti si de oamenii lui Shoigu, la ordinul sau, cand mercenarii au incalcat ordinul sa ramana pe post de "carne de tun", deci au inceput sa se retraga, iar Shoigu i-a lovit cu artileria, deci Prigojin era constient ca daca mai ramane pe front, in viitorul apropiat oricum ar fi murit "linsat" de proprii oameni revoltati sau chiar loviti de ucraineni sau de orcii lui Shoigu. Asa ca a decis sa se "RETRAGA TACTIC" acum 2 luni cand a plecat spre Moscova. Oricum, daca ramanea in Ucraina, ar fi murit, asa a preferat sa-i duca la loc sigur, in Belarus si sa-si salveze oamenii. Fara munitie, oricum mureau, dar in prezent mercenarii au scapat si fie lupta prin Africa, fie s-au alaturat armatei lui Shoigu. I-au inscenat moartea! Astfel Putin isi sperie"tradatorii".
12
0
Era de asteptat ca PRIGOJIN sa fie eliminat si Putin sa faca sa para totul un accident. Avand in vedere LOIALITATEA lui Prigojin pana in ultima clipa, chiar si atunci cand a acceptat sa renunte la REVOLTA sa cand se indrepta spre Moscova, pentru ca era un adevarat patriot Prigojin si era constient ca ar fi murit multi soldati rusi, mercenari Wagner, dar si o groaza de civili rusi prinsi la mijloc, el a acceptat sa se sacrifice. Prigojin avea o samanta de bunatate in el, lucru care nu se gaseste la Putin. Oricum era VULPOI BATRAN, facea orice pentru SUPRAVIETUIRE. Ati vazut pe final, critica razboiul, pe Shoigu, Gherasimov si pe Putin si voia sa conduca el si armata rusa. Nu voia sa piarda razboiul, ci sa-l inlocuiasca pe SHOIGU. Stalin nu dadea 2 bani pe vietile umane. Nici Putin! Prigojin tinea la mercenarii lui, iar Kremlin a simtit slabiciunea. Daca Prigojin nu isi retragea trupele acum 2 luni, ucrainenii i-ar fi distrus, apoi el putea fi linsat de"ai lui"pe front.
11
0
Nu inteleg de ce, dar am un sentiment puternic de regret si nu ar fi trebuit. Poate pt. ca IMI PARE RAU CA NU A MURIT PUTIN INAINTEA LUI. E clar ca Prigojin era singurul capabil sa produca o surpriza, o scanteie care sa dea foc Moscovei printr-o REVOLUTIE in adevaratul sens al cuvantului, caci rusii il iubeau pe Prigojin mai mult decat pe Putin, datorita rezultatelor de pe front si nu numai. In schimb, de Putin se tem ca de otrava sau saltul de la balcon, nu poate fi vorba de admiratie sau sustinere. Lucru evident si in interviurile cetatenilor, daca urmariti vlogguri rusesti de pe youtube, de curiozitate. Astia ziceau ca au fost 10 pasageri si au gasit doar 8. Prigojin, dar si celalalt naZist chelios Utkin, ambii aveau pregatire militara si chiar am vazut fotografii cu ei sarind cu parasuta in trecut. Ma indoiesc ca nu aveau parasute la ei. Fie au murit la impact, fie au sarit, fie si-au inscenat moartea sa scape de MANDATUL INTERNATIONAL DE URMARIRE si au identitate noua acum.
10
0
N-ai vrea s-o s**i tu la toti americanii de la Kogalniceanu care ti-au parlit femeia intr-un frumos si elegant bukkake de BBC ? Sa faci un cuckold si sa si cureti dupa ca un baiat "cuminte" si cu gura mare ce esti tu ? Sa-ti umple baietii falcutele f.m.m
2
1
Asta e rasplata atunci cand iei bani de la cia. Sa o s**a sua pana incepe sa ii placa. Multa mwe cu kkt zelenski multa mwe cu kkt ucraina
1
2
Wagner vs Putin? Sau Wagner plus Putin? Ia sa vedem!
2
1
asasinul nu se gandeste ca poate se intorc toate crimele astea impotriva lui. Astept cu infrigurare moartea mwistului. Ca nu moare in patul lui.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699