REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

La SLUJBA oficiată de ÎPS Teodosie NU au fost APLICATE AMENZI

La SLUJBA oficiată de ÎPS Teodosie NU au fost APLICATE AMENZI

Replica API 2 ianuarie 2021 | 12:20 2599

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat faptul că la slujba oficiată de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, nu au fost aplicate amenzi.

„Cu privire la evenimentul religios desfăşurat seara de 31 decembrie - 1 ianuarie, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel, precizăm faptul că polițiști și jandarmi constănțeni au acționat în zona respectivă, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 - 05.00, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție în mod corespunzător.

Astfel, polițiștii au adus la cunoștința cetățenilor măsurile dispuse în actualul context epidemiologic.

Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun, dacă nu respectă normele legale în vigoare.

Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil” au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Autoritati locale, politie, jandarmerie, frectie la picior de lemn. Legea nu e pentru ei. politia oricum, nu este in greva? La crimele de la caracal, dinca, cum erau?
0
0
sugeti pula cu totii................popii, biserica si religia !
1
1
Asteptam circul de BOBOTEAZA Sa ne arate Teodosie ca el are oua mai mari ca Arafat. Pana atunci se judeca si apelul DSU si nu se mai poarta masaca in aer liber
3
3
Nu sunt legale, constitutionale. Orice om amendat poate castiga in instanta. Amendeaza in speranta ca nu primesc citatie dar barbosul isi stie drepturile si nu o incearca cu el ca vine sosoaca.
3
4
Teodosie trebuie omorat cu pietre in piata Ovidiu. Aproape de catedrala lui. Sa moara linistit. Si cei 100 de idioti care au fost la slujba trebuiau amendati drastic pentru zadarnicirea combaterii bolilor.
2
3
SUNT "OMUL ANULUI 2020"IAR ARAFAT ESTE NUMIT "FATALAUL ANULUI 2020"...FIINDCA SUNT VERTICAL AM SANGE IN INSTALATIE ,NU LING, NU SPAL CUM SPALA MULTI DIN ROMANI
3
6
sterg la kur cu barba lui
6
4
Delicatetea cu care este tratat acest pitic talhar, purtator de rochie, este de-a dreptul fenomenala.
18
5
Oare biserica nu-si da seama cat rau ii face acest individ ? Nu cred! O sa realizeze prea tarziu si vor fi foarte mirati de ce fenomene vor apare .Cat despre politie - fara comentarii!
17
4
Politia de teme
11
2
e tinut in brate de judecatorii corupti. Sa-mi manance cacatul diavolul !!! De mana cu toti care-i ling curul jegos !!!
14
5
Daca scopul vostru este sa nu amendati de ce cativa tineri au primit amenda de 2500 lei acum o saptamana ,cand au fost sa-si ia de mancare din piata ovidiu....aproape de parohia lui ips...si era ziua...si aveau declaratii dar nu aveau voie sa-si ia kebab....unul....altul...
19
2
Dece nu este amendat acest securist?
27
5
SUNT "OMUL ANULUI 2020"IAR ARAFAT ESTE NUMIT "FATALAUL ANULUI 2020"...SA LE SUGETI PULA CELOR CARE VA CONDUC SPRE DISTRUGEREA ACESTEI NATIUNI
6
14
teo se tiki-kaka pe militie
8
6
Legea nu este pentru toti? Trebuie aplicata fara deosebire .Numai asa sant protejati cetatenii.Acest popa este un criminal.
32
5
La multi ani! regleaza comentariul de mai jos cumva nici eu nici tu nu suntem mai cinstiti mai milosi ....
0
10
SECURSITUL PO.PONAR, teodosie SPAGOVEANU, zis TEO in cercul lui de GAY, este lasat cu buna stiinta sa INFECTEZE MASIV populatia NAIVA si CREDULA, ducand Constanta pe LOCUL INTAI IN EUROPA LA INCIDENTA CIUMEI CHINEZESTI numita CORONAVIRUS !!!
28
6
Le-a fost teama sa nu pateasca ca la Timisoara cu Tokes!-
14
8
Tartorul asta cand va fa socoteala pt magariile pe care le face?
29
4

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365