REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

La Supeco, preţurile la casă sunt mai mari ca cele de la raft

La Supeco, preţurile la casă sunt mai mari ca cele de la raft

Virgil STOIAN 17 decembrie 2022 | 00:00 2484

O constănțeancă reclamă practicile folosite în magazinul Supeco, și anume prețul diferit de la raft față de cel de la casă. Mai mult decât atât, cu toate că greșeala este a magazinului, procedeul de returnare a banilor este unul foarte greoi, iar în magazin, nimeni nu își asumă greșeala, nefiind prima oară când clienta se confruntă cu o astfel de situație.

Diferența de preț de la raft la casa de marcat

În ultima perioadă o practică ciudată pare să ia amploare în magazinele din Constanța. Este vorba despre diferența de preț a unor produse, care la raft au un preţ iar la casă altul. Cei mai mulți clienți nu verifică bonul, astfel că nu își dau seama de diferență, fiind vorba doar despre câțiva lei. Scuza magazinelor este fie lipsa de personal, fie greșelile din sistem.

Am semnalat problema și nu s-a luat nici o măsură

Am cumpărat de la Supeco două pachete de absorbante iar la raft era afișat un preț iar la casă alt preț, cu o diferență de 1.5 lei la fiecare produs. Am fost nevoită să fac cerere, cu copie de pe bon, la una dintre case să mi se restituie diferența de bani, respectiv suma de 3 lei. Dacă nu semnalezi problema la casă, nu ți se restituie banii și nici pe bon nu este trecută reducerea. Prima dată când am întrebat de ce este diferența de preț dintre raft și bon, la casă mi s-a spus că trebuie să iau 3 pachete și se aplică reducerea, deși la raft nu se specifică acest lucru. Am cumpărat alta dată 3 pachete și pe bon nu a fost aplicat prețul de la raft. Când am rugat un angajat Supeco să lămurească problema cu prețul care duce în eroare, mi s-a spus că nu știe nimic că a intrat în tură la ora 14.00, în condițiile în care problema este veche. La raft, la prețul afișat, este specificat că este o promoție din luna octombrie. Dar văd că magazinul menține prețul la raft să inducă în eroare clienții pentru că am mai semnalat problema și nu au luat nici o măsură. Prima dată am crezut că a fost o eroare și am zis să fiu înțelegătoare. Dar când am văzut că prețul înșelător este menținut la raft, mi-am cerut banii înapoi. La 10 pachete cumpărate, ești înșelat cu 15 lei.”, a declarat clienta nemulțumită pentru Replica de Constanța.

În concluzie, magia Crăciunului a început și prețurile se transformă ca prin magie... de la raft... la casă. Mai lipsește să se spună că de vină este... Moș Crăciun.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si la LIDl din 4-5 este la fel si nu se ia nici o masura
0
0
a cui o fii firma asta ..poate stie careva?
0
0
am patit o de en ori, ce nu inteleg eu, daca la raft 3 50lei si la casa 40lei? sa vezi ce circ au facut clientii, ca ei vor pretul din casa de marcat
1
2
la fel si la Profi
3
0
smenurile astea sunt facute de angajatul roman care e hot din nastere! Va dau un pont: cand vedeti reducerea pe eticheta verificati codul produsului sa corespunda cu codul de pe eticheta! si mai cititi pe eticheta cu pret perioada cand se aplica reducerile. In primul caz se invesreaza etichetele voit sau din prostie iar in al doilea uita sa mai scoata etichetele cu reducere desi perioada reducerii a expirat.
4
0
De fiecare data,citesc bonu fiscal in fata vanzatoarei,nu plec pana nu citesc
8
1
De ani de zile este tactica asta la magazine,feriti va mai ales de Carrefour
9
0
Asa este la toate magazinele
10
0
Nimic nou sa vedeți ce se întâmplă cu preturile la lidl, su Kaufland Mangalia care zilnic păcălesc oamenii cu aceiași metoda. Mai pun si reducere 30%si când ajungi la Casa și plătești surprize, surprize plata 300 % ca sau schimbat prețul in drum spre casa de marcat. Atenția și la Sellgros am pățit-o si noi cu plata
11
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436