REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 10 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6848
17.4° Constanța Marți, 10 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6848
 

La Techirghiol, CNI va construi un nou centru de recuperare balneară

La Techirghiol, CNI va construi un nou centru de recuperare balneară

Andreea VLAICU 10 septembrie 2024 | 00:00 230

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat o procedură de licitație publică pentru construirea unui centru de recuperare balneară în Techirghiol, care va cuprinde facilități pentru cazare, tratament și servirea mesei. Contractul are o valoare estimată de peste 55 de milioane de lei, fără TVA, iar fondurile provin din programul național de construcții de interes public sau social.

La Techirghiol, CNI va construi un nou centru de recuperare balnearalocul în care va fi construit centrul de recuperare balneară

Un nou centru de recuperare balneară va fi construit în Techirghiol. Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat o licitație în vederea contractării serviciilor de proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică pentru proiectul „Construire centru de recuperare balneară, str. Ovidiu nr. 5, lot 1/2, orașul Techirghiol, județul Constanța”.

Proiectul prevede o clădire cu subsol, parter și două etaje. Suprafața terenului pe care se va construi centrul este de 2.207 metri pătrați. Contractul are o valoare estimată de 55.683.748 lei, fără TVA, iar finanțarea investiției provine din Programul național de construcții de interes public sau social. Licitația va avea loc pe 17 octombrie a.c.

La Techirghiol, CNI va construi un nou centru de recuperare balnearafișa de date a proiectului

La subsolul clădirii vor fi amenajate spații pentru tratamente SPA, vestiare cu grupuri sanitare, un cabinet medical. La parter, în proiectul sunt trecute o sală de mic dejun, o sală principală cu capacitate de 200 de locuri, un lacto-bar cu 36 de locuri și o terasă. La etajele superioare vor fi amenajate 14 camere duble și 2 camere single. 

Centrul va avea un impact redus asupra mediului

Noua construcție va fi concepută pentru a fi prietenoasă cu mediul și pentru a avea un consum redus de energie, minimizând impactul ecologic. Se va acorda o atenție deosebită menținerii unor standarde ridicate de igienă și utilizării eficiente a resurselor pentru o operare sustenabilă. Totodată, proiectul va contribui la îmbunătățirea condițiilor de cazare, a facilităților pentru tratament balnear și a serviciilor de alimentație, venind în întâmpinarea cerințelor vizitatorilor care urmează tratamente.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275