REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.4° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

La un an de mandat, subprefectul PSD Marilena Dragnea zice că a făcut treabă bună!

La un an de mandat, subprefectul PSD Marilena Dragnea zice că a făcut treabă bună!

Virgil STOIAN 1 martie 2023 | 00:00 4190

Marilena Dragnea a devenit subprefect al Constanței la începutul anului 2022, fiind propunerea PSD pentru această funcție. Fostul consilier județean se ocupă de coordonarea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte și a Serviciul Regim Permise și Înmatriculări. După un an cu bune și cu rele, Marilena Dragnea a vorbit cu reporterii Replica despre activitatea avută în acest an, despre rezultatele recensământului dar și despre colaborarea cu prefectul Coșa și cu celălalt subprefect, Șenol Ali.

La un an de mandat, subprefectul PSD Marilena Dragnea zice ca a facut treaba buna!Marilena Dragnea

Fost consilier județean, Marilena Dragnea a ajutat primarii PSD în perioada recensământului, constatând o creștere a populației chiar de 110% în unele localități. În privința celor două servicii de care se ocupă, subprefectul a declarat că nu au fost probleme ba chiar la Serviciul Regim Permise și Înmatriculări s-a reușit micșorarea perioadei de așteptare pentru cei care vor să susțină examenul.

Eu am două servicii în subordine date, activitatea mea se desfășoară pe cele 2 servicii. La noi, activitatea pe Prefectură, sau cel puțin pe zona mea, se limitează strict la cele 2 servicii, și toate evenimentele și acțiunile la care sunt desemnată din partea Prefecturi și tot ce ține pe partea de Primărie și administrația locală, mai mult a primarilor PSD. Din vara anului trecut s-a finalizat recensământul, mai multe date din punct de vedere statistic, rezultatul final nu îl pot spune. Erau localități, foarte puține, care chiar au depășit. Aici zic de Ghindărești, 110-115% creșterea populației. Acum că erau foarte mulți plecați, nu au putut să răspundă, a fost acea confuzie, în care cei care se înregistrau online, când s-a dat drumul, s-a înregistrat doar unul din casă, nu toată familia, și când se duceau recenzori, aceștia refuzau pentru că spuneau că s-au recenzat. Au fost mai multe astfel de probleme. Noi am tot făcut deplasări pentru informarea populației, ne-am întâlnit cu primarii comunelor, cu recenzorii din teren, cu responsabili, am făcut ședințe, pentru că și recenzorii aveau mai multe nelămuriri”, a declarat Marilena Dragnea.

900 de cereri pe zi la pașapoarte

Ținând cont că a fost acea perioadă, în care a fost puțin mai aglomerat, organizarea serviciilor de pașapoarte a fost exemplară, chiar am fost unul dintre județele care am luat decizii, până să ni se solicite prelungirea programului, și nu am avut nici o problemă, chiar dacă se înregistrau și câte 900 de cereri pe zi. Anul trecut erau foarte multe solicitări pe zi. Acum, au o medie destul de ridicată, dar fără probleme. Sunt în parametrii normali, pe care îi aveau înainte de pandemie. Soluționarea este foarte rapidă, nu durează prea mult.”, a adăugat aceasta.

În privința permiselor auto, s-a reușit micșorarea perioadei de așteptare pentru cei care doresc să dea examen: ”Acum, dacă cineva își face programare azi, este programat la începutul lui mai. Sperăm să se deblocheze și acele posturi și să suplimentăm personalul, pentru că și la pașapoarte și la permise, este nevoie de personal. Nimeni nu se gândea la o cerere atât de mare de pașapoarte, dar cu siguranță lucrurile funcționează foarte bine, și la nivel de minister lucrurile funcționează foarte bine, sunt două servicii care funcționează foarte bine.

La un an de mandat, subprefectul PSD Marilena Dragnea zice ca a facut treaba buna!Momentul depunerii jurământului

Un an destul de intens

În final, Marilena Dragnea a declarat că acest an a fost unul destul de intens, în care a colaborat atât cu prefectul, cât și cu celălalt subprefect: ”Destul de intens, cu experiențe noi, plăcute. Mie nu îmi este străină activitatea de a colabora și lucra direct cu primăriile și cu primarii, pentru că asta am făcut și înainte. I-am sprijinit și îi sprijin foarte mult pe partea de proiecte, tot ce au ei, pentru că au nevoie să fie sprijiniți. Am terminat și cursul, pentru că am avut acel curs de pentru demnitari. Pe 7 mergem la Palatul Victoria să ne primim diplomele. A fost interesant. Relația mea cu Coșa și Șenol este foarte bună, nu au existat probleme pe activitate, să nu găsim sprijin. Interacționez foarte puțin cu domnul prefect, pentru că am două servicii și de acelea mă ocup, la restul dacă sunt trimisă, particip. Cu domnul Șenol, aceeași legătură de colegi, ne sprijinim, ne ajutăm. ”, a încheiat subprefectul Marilena Dragnea.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cancerul Organizației PSD Constanta și jucăria lui nea Felix motanul!
1
1
Cum cine este măi ? Îți dau un indiciu: Motanul Felix cumpără Maraton și Viagra.
8
1
Habar nu avem de faptul ca duduia este subprefect , noroc cu articolele astea de presa , multe dintre ele sponsorizate din bani publici. In conditiile in care prefectul este sublim dar lipseste cu desavarsire din peisajul local , ma intreb ce nevoie mai avem de 2 subprefecti ?!? Aceeasi mizerie a politicii romanesti , sinecuri platite regeste pentru tot felul de politruci . Daca ne gandim si la faptul ca in cadrul primariei avem 2 viceprimari total absenti , avem tabloul complet al risipei banului public , asta in timp ce pentru pensionari sau alocatiile copiilor nu se gasesc resurse financiare primeasca mai multi bani de la stat. Rusine politrucilor , demisia este singurul gest de onoare pe care-l mai puteti face !!!
11
0
O miz3rie.
6
0
Marinica, urat travestit!
6
1
un proverb studentesc spunea: de urita, nu-i frumoasa, dar este desteapta pr***** dracului.
11
0
Foarte buna treaba in curand seful ei dumitrache va primi cadou 865 m pe plaja , ca sa isi mai construiasca saracul ceva. Toti astia in frunte cu stoe ar merita spanzurati in piata publica si loviti cu pietre ca nu le mai ajung. dar vine si vremea aia Dumnezeu sa ii feresca de furia gloatei -Dumnezeu sa ii feresca pe ei si pe toti apropiatii lor. Caci judecata de apoi e aproape .
14
1
are fata comerciala, o f buna pro fesionistaa,..
9
2
O femeie minunata si o profesionista.
2
14
Madam Dragnea fosta directoare economica la DRDP sub pastorirea lui Tucan a devalizat zeci de milioane , recunoscandui capacitatea a fost promovata in continuare.
15
0
Bravo,PSD,ai importat virusi PNL,ii promovezi,vei avea aceeasi soarta.GARANTAT 100%
9
2
Bravo PSD ca ai avut curaj sa renunti la expirati politic gen nea Ghita! PNL va deconta sever la alegeri neputinta de a se debarasa de oameni care il trag in jos gen El si Ea de la Inspectoratul Scolar!
8
2
Bravo PSD
3
15

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364