REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

La un pas de al doilea Colectiv: un inconștient a incendiat un club din Costinești! Video

La un pas de al doilea Colectiv: un inconștient a incendiat un club din Costinești! Video

Virgil STOIAN 25 iulie 2023 | 08:40 5712

Tragedia de la Colectiv se putea repeta la Costinești, din cauza unui inconștient. Astfel, în dimineața zilei de 25 iulie, un bărbat a dat foc intrării unui club din Costinești, punând în pericol viața celor aflați în interior. După cum se vede în imagini, acesta aruncă pe ușa cu un lichid, dă foc și apoi pleacă în fugă.

La un pas de al doilea Colectiv: un inconstient a incendiat un club din Costinesti! VideoFocul se declanșează instantaneu


O nouă tragedie se putea petrece la Costinești, din cauza unui persoane inconștiente. Un  bărbat a vrut să întrerupă distracția dintr-un club din Costinești sau a vrut să se razbune pe cineva așa că s-a gândit să incendieze ușa localului. După ce a stropit ușa cu un lichid, care s-a aprins instantaneu, bărbatul a luat-o la fugă, fiind apoi surprins de camerele de supraveghere în timp ce mergea tacticos prin stațiune. Doar reacția promptă a unor persoane care se aflau înăuntru și care au stins incendiul au făcut ca totul să nu se transforme într-un al doilea Colectiv.

La un pas de al doilea Colectiv: un inconstient a incendiat un club din Costinesti! VideoIncendiatorul


Iată că există și persoane inconștiente care din dorința de a face rău sau din răzbunare pun în pericol viața a zeci de persoane. Patronii clubului oferă recompensă pentru oricine ar putea da informații despre piromanul inconștient.

Video:

Video:

Bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere

"În urma apariției unor imagini în mediul online, cu privire la un bărbat, care ar fi incendiat o porțiune din gardul unui club din stațiunea Costinești, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:
 
La data de 24  iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani, ar fi dat foc unei porțiuni din gardul care delimitează accesul în clubul pe care acesta îl administrează.  Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.  Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fără intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate, de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E un semnal de la barbatu lu c***a aia care e Duamna Ganciu acum , berbecu de Gabita nu stie cum e sa o s**i!!!
0
0
Trebuie tras pe roata si ars in bostan , in piata Chiliei.
0
0
Un psihopat care trebuie ascuns pe vecie, la fel ca si aia care dau foc la miriste, vegetatia uscata...
2
0
trebuie ca la inchizitie ars pe rug de viu
3
0
trebuie parlit ca pe porc cu paie in piata publica
4
0
si toti puscariasii obligati sa mearga zilnic la munca.
5
0
Poliția trebuia să fie în zona nu la secție Pe timpul comuniștilor poliția se afla in patrule în zone aglomerate gen discoteci centru stațiunii parcuri cartiere Azi poliția stă la aer condiționat și vrea salarii mari Siguranța cetățenilor zilnic e pusă în pericol Statul e mulțumit că poliția da amenzi și aduce bani la buget În rest siguranța națională la anul în primăvară
13
1
Direct in puscarie in cazul acesta,sa vedeti daca mai fac alti,asemenea tampenii
10
0
la noi mai mult ca oriunde ,infractori in general sunt liberi pana la a doua sau a treia fapta ,se studiaza se judeca in libertate se condamna cu suspendare ,se, se !apoi vine ...recidiva si tribunalul amana pronuntarea pana se prescrie fapta!judecatorii ,procurorii si magistratii sunt intr o munca continua si foarte ...daunatoare pentru care sunt stimulati in ...nesimtire!
18
0
Acela nu este numai un piroman inconstient. Media s-a cam obisnuit sa foloseasca expresii blande cand e vorba de raufacatori,indiferent de ce categorie si mediu social. Individul este realmente o cazatura sociala,un om foarte periculos cu psihic de criminal . Mai mult ca sigur,va fi mai putin pedepsit decat ar merita.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510