REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Lacrimi și durere la înmormântarea Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă, la Mangalia

Lacrimi și durere la înmormântarea Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă, la Mangalia

Virgil STOIAN 10 august 2023 | 11:07 4173

O mare de oameni a venit să o conducă pe ultimul drum pe fata ucisă și aruncată sub o bancă din Mangalia chiar de cea mai bună prietenă a ei.

Lacrimi si durere la inmormantarea Alinei, fata ucisa de cea mai buna prietena, la Mangalia

Copiii țin în mânuțe fotografia tinerei.

Lacrimi si durere la inmormantarea Alinei, fata ucisa de cea mai buna prietena, la MangaliaLa înmormântare sunt prezenți colegii de școală, vecinii, sătenii, dar și oameni care nu au cunoscut-o dar și-au dorit să fie alături de familia îndurerată, sensibilizați fiind de tragedia nemaiîntâlnită.

Lacrimi si durere la inmormantarea Alinei, fata ucisa de cea mai buna prietena, la MangaliaUn sobor de șase preoți oficializează slujba.

Lacrimi si durere la inmormantarea Alinei, fata ucisa de cea mai buna prietena, la MangaliaIar cei prezenți nu pot să nu se întrebe ”de ce”. De ce tocmai Alina, de ce la o vârstă atât de fragedă, de ce a fost ucisă chiar de cea mai bună prietenă... Și întrebările continuă...

Lacrimi si durere la inmormantarea Alinei, fata ucisa de cea mai buna prietena, la MangaliaÎmbrăcată în rochie de mireasă, Alina a fost depusă în casa părinților ei din satul Buda, comuna Oșești, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut niste comentarii cum ca fetele astea doua erau venite la produs si aveau pesti sau peste in spate,nu stiu daca este adevarat dar daca ne gandim la ce caractere si ce legaturi au patroni de pe litoral si la faptul ca uni interlopi sunt prieteni politistilor se poate sa fie adevarat si fetele astea sa fi venit sa lucreze ca ospatarite sau cameriste dupa care li s-a spus ce trebuie sa faca cu adevarat daca vor bani,una a inteles si s-a conformat,cealalta fiind fata mai cuminte nu a vrut sa inteleaga nici la rugamintele prietenei sale si atunci a fost omorata iar prietena ei a declarat de frica ca ea este ucigasa;nu stiu daca a fost asha dar se poate.
1
2
dubi, dubii! trebuiesc analizate, gandite, multe fapte ,urme , intamplari etc. cercetate cu atentie , criminalistii nostrii numai sunt asa de incredere, multe intamplari grave ,crime ,violuri,talharii , raman in... ceata si se ...sparg mult mai tarziu sau niciodata !
6
0
Bai oameni buni treziți va știți dc ? Aceste 2 fete erau traficate numai credeți aberațiile Loredanei ca nu ea este criminala a fost pusa la înaintare de către vreun peste iar alina a decis sa zică adevărul și de acolo se trage totul alina a fost forțată sa se prostitueze deschdeti ochii , va spun sincer altcineva este în spatele crimei , loredana a fost amenințată cu moartea dacă zice cine a omorât-o cu adevărat pe alina luați-o logik nu are cum sa o omoare loredana
2
8
trebuie interogat patronul lor sa se verifice daca aveau contract de munca legal
4
2
Loredana bani să scoată de pe card cad ele munceau la n***u pe litoral?.Suma de 2000 lei ???
6
1
sa muriti voi ca ati gasit faptasa in dor 6 ore ca asa sunteti voi de destepti si nu corupti si v-au dat interlopii pe cine sa bagati la puscarie. alea doua erau traficate 1000% nu cameriste si ceva s-a intamplat cu pestii nu vrajeli cu gelozii
6
5
Unde duce invidia și ura, au crescut ca surorile, dar criminala era plină de ura și invidie ...se credea superioara...când ești bun, frumos, corect, ai o relație stabilă, stârnești invidii mari .
18
1
Cata rautate si ura sa ai sa omori o alta fata. Adevarul e ca tot vazand copii de politicieni plini de bani, haine, masini aroganti , hartuind si dispretuind ceilalti oameni te jignesc profund si te inerveaza. Fara sa-ti dai seama iti versi nervii pe altcineva. Pestele de la cap se impute, politicienii prostalai sa-si dea seama
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510