REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.8° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
29.8° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Lajos Krisstof și-a recunoscut fapta. Acesta a ademenit și violat un minor de 14 ani. Video

Lajos Krisstof și-a recunoscut fapta. Acesta a ademenit și violat un minor de 14 ani. Video

Mariana MURAT 22 iulie 2024 | 13:47 1167

Lajos Krisstof, cunoscut ca „antrenorul de genii”, arestat duminică după ce a fost prins în flagrant întreținând relații sexuale cu un minor, și-a recunoscut faptele la audieri, relatează TVR.info. Bărbatul a făcut însă o declarație halucinantă. Ar fi mărturisit că nu era conștient în acel moment, ci se afla într-o stare de somnambulism.
 

 Lajos Krisstof si-a recunoscut fapta. Acesta a ademenit si violat un minor de 14 ani. VideoLajos Krisstof

Pentru anchetatori, astfel de explicații sunt de neacceptat, mai ales că ar fi probe care să indice contrariul.

Între timp, încep să se adune date care arată o legătură la fel de neortodoxă cu un alt minor, mai spun sursele TVR. Probele anchetatorilor sunt suficiente pentru a stabili dacă a existat o relație intimă între adult și minor, spun surse judiciare.

Pentru că nu putea nega ceea ce au văzut cu ochii lor polițiștii care l-au prins în flagrant, Lajos Krisstof a spus că actele sexuale cu victima de 14 ani aveau loc inconștient, fiind somnambul.

Polițiștii secției 26, cei care investighează dosarul vor să afle acum dacă e vorba de o singură victimă sau dacă așa zisul „antrenor de genii” a făcut și alte victime.

 Lajos Krisstof si-a recunoscut fapta. Acesta a ademenit si violat un minor de 14 ani. Video

Sâmbătă, la audieri, copilul abuzat cu greu a recunoscut existența unei legături cu cel acuzat de viol. După ce anchetatorii au spart zidul de tăcere cu care se înconjurase copilul, ar fi obținut unele indicii și despre o a doua victimă. Dar dialogul cu minorul a fost mai mult decât greoi, spun surse judiciare. Mama copiilor spune că a depus mai multe plângeri la poliție, dar că abia după implicarea polițiștilor de la secția 26 din Capitală bărbatului acuzat de viol i s-a întocmit dosar penal.

Culmea, de această dată sesizarea ar fi fost făcută de tatăl copilului de 14 ani și care, spun surse judiciare, ar fi oferit și câteva elemente care au ajutat la derularea investigațiilor.

Prins în flagrant delict


Kristof Lajos, considerat expert în educaţie şi care în ultimii ani a înfiinţat mai multe programe pentru copii, a fost prins ieri de polițiști în flagrant delict în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor. Băiatul de 14 ani ar fi fost ademenit cu bani şi cadouri.


Mama lui a povestit în exclusivitate pentru TVR că bărbatul îi spunea frecvent copilului că e mai important să petreacă timp cu el, decât cu familia.

Agresorul ar fi încercat să îl ademească și pe fratele băiatului, în vârstă de 13 ani, conform stiripesurse.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și îi ardea pe băieți în bostan
6
0
Ce tot vorbiti cu dezaxatul asta. Impuscati l in cap si ingropati l
10
0
Cand am fost elev la scoala profesionala de ucenici de la Breaza . La atelierul de tamplarie era un maistru tamplar care avea obiceiu sa atraga elevi si o aegus . Foarte multi elevi au fost in atelieru acestui maistru . Cand ai 16 , 17 ani nu realizezi ca perversitatea aata iti poate distruge viata . Multi ani nu simnteam placere daca femeiea cu care eram nu o aegus . Pana la urma am avut norocu sa intanlesc o femeie care ma dezvatat de obiceiul asta nenorocit . Nu ar trebui sa ramana nepedepsiti acesti nemernici .
5
0
Abandonat la vârsta de 3 ani, Lajos Kristof a avut parte de tratamentele inumane care erau o constantă în orfelinatele comuniste. A fost bătut, pedepsit, lăsat să sufere de frig şi foame.Acest libidinos mai mult ca sigur a fost abuzat sexual, iar acele experinte petrecute in copilărie nu le-a uitat . Cand romanii erau mai cu grijă evitau persoanele necăsătorite,care manifestau un interes deosebit pentru copii. Mama imi spunea întotdeauna nu ai ce sta de vorba cu strainii .Dezaxatului sexual ii placeau baietii dar sunt altii care ademenesc fetițele si le traumatizează pt toată viața. Este posibil sa fie un om inteligent însă daca are astfel de apucături este un gunoi social. Solutia pt cei care abuzează copii naivi si neputinciosi este una singură castrarea chimică.
8
0
Homosexualii au ,pe langa dizabilitatea lor,un fel ,,foame'' ca a vampirilor din legende. Ei mai mult ca sigur sunt disperati ca de fapt e greu sa-si gaseasca parteneri si atunci apeleaza la strategii de pervertire. LGBT-istii astia cu Q si alte litere,sunt de fapt persoane cu dizabilitati,ori asta nu vor ei sa recunoasca si mai mult,sa ne impuna ca deviatia este ceva normal. Ca te crezi pisoi,tirbuson,para de dus sau catel,e ceva normal. Desfiintam ,,Balaceanca''? Adica e normal ca niste bolnavi sa ne impune reguli,sau noi trebuie sa avem grija de bolnavi? Si ce daca un homalau e bun la muzica,pictura sau altele? Foarte bine,cat timp nu e prozelit si nu perverteste!
10
0
Ce inteligenta are nenorocitul. Pușcărie pe viata animalului!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699