REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Lanțul hotelier al Sopra Saturn începe să strălucească tot mai tare, cu prima bijuterie de 5 stele

Lanțul hotelier al Sopra Saturn începe să strălucească tot mai tare, cu prima bijuterie de 5 stele

Replica API 15 aprilie 2022 | 01:01 3764

Stațiunea Saturn se află în plin proces de renaștere, datorită, în mare parte, flerului unor dezvoltatori care au pariat pe imensul potențial turistic al unei zone a litoralului românesc căzută într-o îndelungată uitare și care au decis să investească milioane de euro în proiecte îndrăznețe, unele cu adevărat inovatoare. Beneficiind și de implicarea autorităților locale, au aruncat în această lupta pentru salvarea Saturnului armate de profesioniști și fonduri cât să acopere tot nisipiul.

Sopra Saturn este unul dintre dezvoltatorii imobiliari care au mizat totul pe atuurile unei stațiuni favorizate de natură, atât prin suprafețele însemnate de arii protejate, cât și prin darurile pe care le revarsă acolo izvoare cu proprietăți curative căutate în perioada de glorie a stațiunii de valuri de turiști. A lansat deja un proiect care are potențialul de a deveni o adevărată emblemă a litoralului, iar acum începe demersurile pentru construcția primei perle din lanțul Sopra Hotels. Iar planurile de extindere sunt abia la început.

De la maxim, la și mai mult

Dezvoltatorul are în plan adevărate salturi pentru cucerirea unei piețe a turismului insuficient deservită de ofertele existente, prin dezvoltarea mai multor proiecte de

anvergură în sudul litoralului. Între acestea, și primul hotel din lanțul Sopra Hotels, care va fi ridicat în Saturn.

Bazele succesului există dacă ne raportăm la proiectul pe care îl edifica pe str. Greenport nr. 23. Vorbim despre cel mai înalt proiect imobiliar de pe litoralul României, un adevărat reper turistic, oferind, între cele 374 de unități locative, și cel mai scump apartament imaginat până acum pe partea această a Marii Negre, o destinație de vacanță premium construită la înțelegere cu natură, înconjurată de arii protejate, înțesată cu mii de metri pătrați de verdeață, totul într-o lume a apelor: Marea Neagră într-o parte, lacul în altă și piscine înăuntru și în afară.

Ingeniozitatea umană și puterea naturii, ambele de 5 stele

Primul hotel din lanțul Sopra Hotels va stabili un nou standard al calității serviciilor în turism va dispune de 154 de camere de 5 stele, numeroase facilități și servicii de lux.

Viitorii clienți se vor putea bucură de un restaurant deschis tot timpul anului, dar și de intimitatea și calitatea unei plaje private la standarde Blue flag, o certificare internațională a calității.

Sopra va rămâne, de asemenea, fidelă viziunii sale de favorizare a relaxării în familie, astfel că și acest nou proiect va acordă o atenție deosebită nevoilor celor mici, prin spații dedicate și activități gândite special pentru ei și pentru părinții lor. Copii fericiți, adulți fericiți!

Primul hotel din portofoliul Sopra Saturn aduce și o noutate care îi extinde, practic, nelimitat funcționalitatea de-a lungul întregului an, urmând să ofere servicii terapeutice în cadrul unui centru spa amenajat la cele mai înalte standarde de calitate, unde vor fi valorificate proprietățile curative ale celebrelor ape sulfuroase din zona.

Pentru a garanta cele mai bune terapii, dezvoltatorul și-a îndreptat atenția spre valoroasă resursă umană disponibilă, după cum punctează și Claudiu Popa viitorul manager al primului hotel din lanțul Sopra Hotels:

„Stațiunea Saturn este o bijuterie a litoralului românesc, care, odată șlefuită, își va dezvălui adevărată strălucire. Ne dorim să aducem o contribuție importantă la redescoperirea întregului potențial al stațiunii, nu doar turistic, ci și curativ. Așa cum se cunoaște, Saturn are de oferit mult mai multe decât plaje superbe. Deși acestea constituie principalul punct de atracție la Marea Neagră, nu putem ignoră imensul izvor de sănătate cu care natură a binecuvântat această zona, una cu tradiție în valorificarea apelor mezotermale-sulfuroase. Sopra Saturn își dorește să ofere servicii nu doar de relaxare, ci și curative tot timpul anului, cu ajutorul unor specialiști desăvârșiți, profitând, dacă putem spune așa, de potențialul uman existent. Este recunoscută calitatea învățământului din Mangalia în domeniul terapeutic, de aceea Sopra Hotels lucrează deja la cooptarea celor mai buni profesioniști în domeniu.“

Amintim faptul că apele sulfuroase au calități curative recunoscute, ajutând la refacerea țesuturilor bolnave și stimulând metabolismul. Specialiștii utilizează o gama variată de proceduri, precum hidroterapie, termoterapie, băi sulfuroase, de nămol, galvanice, gimnastică medicală etc., proprietățile benefice ale apelor sulfuroase și ale nămolului sapropelic fiind indicate în numeroase afecțiuni: reumatismale, ortopedice, respiratorii, dermatologice, metabolice sau ginecologice.

Exact pe aceste proprietăți va miza și primul hotel din lanțul Sopra Hotels, pentru a trata atât turiștii care îi vor trece pragul în orice sezon, cât și turismul din sudul litoralului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vad ca totul este parasit acolo. Nu straluceste nimic!
1
0
Ce mare hotel bai frate! Infiltratii în continuu în fundație... Trag pompele alea non stop! Dacă vreți sa va cada hotelul în cap... Cumpărați la sopra :)
2
0
Câți bani v-au plătit neserioși ăștia de dezvoltatori sa ii ridicați în slavi? O adunătură de golani... Deac & company... Nu duc nimic la bun sfârșit... Iau avansurile și nu termina blocurile...
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768