REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Lărgirea plajelor din Riviera Sud, o oază perfectă pentru familii și copii. Video

Lărgirea plajelor din Riviera Sud, o oază perfectă pentru familii și copii. Video

A.F. 21 iulie 2024 | 22:29 908

Plajele din Riviera Sud (sudul litoralului) au trecut printr-un amplu proces de lărgire, devenind acum una dintre cele mai atractive destinații pentru familii și copii. Cu o lățime ideală de 100 de metri, un nisip fin și o intrare lină în apă, aceste plaje oferă condiții perfecte pentru o vacanță relaxantă și sigură.

Largirea plajelor din Riviera Sud, o oaza perfecta pentru familii si copii. Video

„Deja două sectoare de plajă sunt date în folosință, partea de Neptun și partea de Jupiter până la hotelul Meteor, iar în câteva zile vom avea gata și plaja de la Cap Aurora pe care o aștept cu mare nerăbdare ca să punem zâmbetul potrivit pe fața turiștilor.

Largirea plajelor din Riviera Sud, o oaza perfecta pentru familii si copii. VideoAnca Nedea Pavel

Nu cred că există ceva mai important decât faptul că România a câștigat sectoare noi de plajă“, a transmis Anca Nedea Pavel, proprietarul hotelului Jupiter.

Video 1:

„De astăzi, oaspeții noștri beneficiază, din fericire, de o plajă înnisipată cu o zonă de îmbăiere optimă, nisip fin și totul ca la carte, beach baruri și tot ce se poate. Am așteptat cu nerăbdare deschiderea plajelor. Serile trecute am văzut o masă de oaspeți care au mers pe plajă în momentul în care s-au ridicat gardurile și au fost foarte entuziasmați. Azi dimineață, plaja a fost 100% ocupată. Impresiile sunt pozitive“, a precizat Francesca Constantinescu, manager de hotel.

Nisip fin și confortabil cu intrare lină în apă

Noul nisip fin oferă un confort sporit pentru toți vizitatorii, în special pentru copii. Intrarea lină în apă este ideală pentru copii și părinți, oferindu-le acestora siguranța necesară pentru a se bucura de mare fără griji.

Iată declarația unui turist din Buzău aflat pe noul sector de plajă din Jupiter: „Am fost plăcut impresionat de noul peisaj de aici. Am venit obișnuiți cu lagunele pe care le știam înainte, cu pietre, cu alge, cu apă mică, ne înghesuiam toți. Acum văzând ce s-a realizat pe o arie atât de extinsă suntem foarte plăcut impresionați. Vom reveni an de an aici pentru că este un loc aparte, cu oameni mai buni. O plajă fără cusur, cu nisip fin.“

Iar un alt turist a remarcat că „plaja este ok, nu este aglomerată ca în alte stațiuni“

Video 2:

O destinație de top pentru familii

Lărgirea plajelor din sudul litoralului a transformat această riviera într-o destinație de top pentru familii. 

Largirea plajelor din Riviera Sud, o oaza perfecta pentru familii si copii. VideoDumitru Filip, președintele OMD Mangalia

„Un proiect uimitor! Rezultatul acestui proiect este că începând de anul acesta plajele românești sunt cele mai generoase din toata zona plajelor europene. Ne propunem ca în acest sezon și de aici încolo să venim în fața turiștilor cu servicii de plajă de excepție în comparație cu orice altă destinație“, a spus Dumitru Filip, președintele OMD Mangalia.

Video 3:

.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436