REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, s-a lansat în afaceri

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, s-a lansat în afaceri

Valentina CAMARA 25 februarie 2023 | 00:00 712

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a decis să se lanseze în afaceri. După ce a câștigat bani frumoși pe Only Fans și în continuare are succes, acum femeia a hotărât să-și deschidă și un business. Ne-a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro despre ce e vorba.

Larisa Dragulescu, fosta sotie a lui Marian Dragulescu, s-a lansat in afaceri

Larisa Drăgulescu e cunoscutului publicului larg pentru asumarea de care a dat dovadă atunci când a recunoscut că activează pe platforma Only Fans, acolo unde postează fotografii în ipostaze provocatoare.

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu reușește să facă bani frumoși de pe acest site și cu toate că mulți o blamează pentru acest lucru, tânăra a mărturisit că nu o interesează părerea lumii și are parte chiar și de susținerea copiilor ei în ceea ce face.

Totuși, de puțin timp, Larisa Drăgulescu a hotărât să-și deschidă și propria ei afacere, mai precis aceasta s-a lansat în business cu un salon de înfrumusețare. Recent, ea a făcut cursuri de make-up și chiar și-a dorit să ia parte la propria ei afacere, fiind implicată alături de fiica ei, în vârstă de 18 ani.

 ”Am un salon de beauty, eu mă ocup de make-up împreună cu fata mea. Am făcut școala de make-up de curând, abia ce am terminat-o de 2-3 săptămâni, mi-a plăcut foarte mult, am descoperit că îmi place să fac chestia asta. Fiica mea are 18 ani, e numai bine că i-am oferit și ei primul job. E prima mea afacere”, a spus Larisa Drăgulescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ea ne-a mărturisit că afacerea merge foarte bine și că îi ocupă foarte mult timp, dar nu a renunțat nici la Only Fans în această perioadă.

Mă simt mai liniștită pur și simplu, stau mai mult la Reșița, nu mai stau în Capitală decât foarte puțin, vin foarte rau, îmi place mai mult liniștea de aici.

”Este bine, momentan îmi ocupă tot timpul și îmi place foarte mult. Merg în fiecare zi la salon, e vis a vis de casa mea și îmi e foarte ușor. O am și pe aceea (n.r. Only Fans) în continuare, merge fără probleme, nu mai trebuie să fac nimic, acolo există deja tot ce trebuie să existe pe ea”, a mai zis Larisa Drăgulescu.

A divorțat anul trecut. În ce relații a rămas cu Marian

După divorțul de gimnastul Marian Drăgulescu, Larisa s-a căsătorit cu un alt Marian, care aceasta a decis să-i poarte numele de familiei soției sale. Astfel, cel de-al doilea soț al vedetei e tot Marian Drăgulescu, dar au divorțat anul trecut.

Cu toate că inițial spuneau că au rămas în relații de prietenie, iată că acum Larisa Drăgulescu ne-a mărturisit că nu mai știe nimic de fostul ei soț și că au rupt orice legătură.

”Nu mai ținem legătura, nu mai știu nimic de el. Nu ne-am certat, dar nici nu avem ce să vorbim, dacă nu mai avem nimic unul cu celălalt, fiecare cu viața lui”, ne-a mai spus Larisa Drăgulescu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303