REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Lasconi: Susţin parteneriatul civil cu toată fiinţa mea; cred că statul nu are de ce să intervină în dormitorul nimănui

Lasconi: Susţin parteneriatul civil cu toată fiinţa mea; cred că statul nu are de ce să intervină în dormitorul nimănui

Victor ROTARU 26 iunie 2024 | 16:34 572

Noul preşedinte al USR, Elena Lasconi, a afirmat miercuri că vede căsătoria ca fiind între un bărbat şi o femeie şi a subliniat că susţine parteneriatul civil "cu toată fiinţa" sa.

Lasconi: Sustin parteneriatul civil cu toata fiinta mea; cred ca statul nu are de ce sa intervina in dormitorul nimanuiElena Lasconi

"Am o singură sensibilitate, cu căsătoria. Căsătoria o văd dintre un bărbat şi o femeie sau dintre o femeie şi un bărbat şi susţin parteneriatul civil cu toată fiinţa mea. Fără nicio discuţie. USR este un partid de dreapta, un partid pro-libertate şi eu cred că statul nu are de ce se intervină în dormitorul nimănui şi în viaţa nimănui. Statul ar trebui să se ocupe să facă în aşa fel încât oamenii să trăiască mai bine aici şi să nu îşi dorească să plece din ţara asta asta. Asta e cel mai important", a spus Lasconi.

Ea a precizat că USR nu este un partid "progresist", singurul partid progresist fiind PSD.

"Şi eu nu am auzit (...) vreodată să-l fi întrebat pe Ciolacu despre treaba cu gay. Ce părere are el? Că ei se dau progresişti, dar noi nu spunem nicăieri că suntem progresişti", a punctat liderul USR.

Elena Lasconi a menţionat că USR este un "partid de centru dreapta, partid pro-libertate".

"Aia înseamnă respect faţă de cetăţean. Statul nu trebuie să intervină în viaţa omului", a spus Lasconi, amintind că USR a şi propus un proiect de lege referitor la parteneriatele civile.

"Ştiu că există un proiect deja. Toate sunt priorităţi în ţara asta care se consultă cu sărăcie şi cu inflaţie, dar văd că oamenii sunt mai interesaţi de cancanuri. Eu iau foarte în serios asta şi din toate discuţiile pe care le-am avut cu cei din comunitatea LGBT să ştiţi că ei sunt foarte supăraţi pentru că sunt folosiţi cumva ca masă de manevră în alegeri. Din patru în patru ani se aduce vorba despre ei, dar, de fapt, nimeni nu are aplecare serioasă asupra parteneriatului civil. Noi avem proiect, din câte ştiu. Nu ştiu în ce stadiu", a mai afirmat Elena Lasconi, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi usr ați susținut lgbt. Ați crezut ca dacă ii susțineți veți avea niște voturi din partea lor. Sunteți niște neasumati. Și poate îl schimbi de la șefia ust Constanța pe Stelian Ion. E incompetent.
2
0
O votez pt. COTROCENI. POATE ÎI REDUCE PE HOȚII ĂȘTIA. 300? Vrăjeală. Hoți speciali.
1
3
lumea voteaza pe cine vrea si de acolo iese cine trebuie, adica ea daca are sprijinul lu' Soros, trebuie sa vorbeasca asa, ca altfel este data afara de peste tot, voi votati cu cine vreti ca tot ea iese daca are sprijinul lu' Soros
2
5
Sa mi bag pwla in parteneriatu matii, cu tot cu aia, dezaxati, care te voteaza! Sa ma kak in progresul marii si n tot ce iti propui tu! Familia este formata din barbat si femeie! Femeia naste copii! Copiii se casatoresc cu perosane de alt sex si fac mai departe copii. Asa a evoluat specia umana de zeci de mii de ani, asa nu cu parteneriate!
7
2
si cu declaratia asta ordinara eu nu te mai votez...
10
2
poponarii useristi !!!!!!
6
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016