REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Laura Bretan s-a retras de la școală și face homeschooling. Decizia, luată din cauza contractelor și numeroaselor deplasări

Laura Bretan s-a retras de la școală și face homeschooling. Decizia, luată din cauza contractelor și numeroaselor deplasări

Replica API 18 februarie 2019 | 00:00 613

Laura Bretan

Laura Bretan se bucură de un succes uriaș la doar 16 ani, vocea ei fiind remarcată la "America's Got Talent", dar și în sezonul 6 al show-ului "Românii au talent", pe care l-a și câștigat. Următoarea țintă este Eurovisionul, ea dorindu-și să reprezinte România la Tel Aviv.

Finala națională Eurovision va fi transmisă în direct la TVR 1, duminică, 17 februarie, de la ora 20.30 Laura susține că succesul n-a transformat-o: „Eu nu mă simt o celebritate, sunt tot Loli (așa o alintă cei dragi – n.r.). Dar mă bucur pentru fiecare lucru pe care l-am făcut și îl voi face”.

Singura schimbare pe care a fost nevoită să o facă de când a devenit cunoscută a fost legată de studii. Succesul pe plan muzical a venit la pachet cu contracte și cu multe deplasări, iar asta i-ar fi bulversat programul la școală. Așa că a ieșit din sistem și studiază exact ca fiica Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur: acasă.

„Acum fac homeschooling, înainte mergeam la școală. În afară de muzică, mi-au plăcut foarte mult clasa de franceză, matematica și clasa de istorie. Am început să fac homeschooling din clasa a IX-a, din cauză că nu puteam să fac față în școala normală, din punctul de vedere al prezenței, ținând cont de numărul mare de solicitări de concerte și emisiuni de televiziune', ne-a declarat cântăreața. Scrie poezii și joacă baschet Pe lângă muzică, pasiune, dar și job pentru Laura, puștoaica are și aptitudini literare. Când îi permite timpul, citește mult, dar și scrie.

„Îmi place să scriu poezii, dar și să joc baschet cu prietenii mei. De mică am început să scriu poezii. Mi-a plăcut să stau pe afară și, când priveam cerul albastru, îmi venea câte o idee”, ne-a mărturisit Laura. „Aș vrea pe cineva care să mă ajute să îmi perfecționez vocea” Conștientă de talentul nativ cu care a fost înzestrată, Laura are grijă să își mențină vocea în cea mai bună formă.

„Sunt foarte atentă cum vorbesc, nu am voie să țip și trebuie să am grijă să mă încălzesc bine înainte de a cânta. N-am avut niciodată probleme vocale și sper că nici nu se va întâmpla să am vreodată. Deocamdată, nu lucrez cu nimeni, dar aș vrea să îmi găsesc pe cineva care să mă ajute să îmi perfecționez vocea”, a mai spus ea pentru Libertatea.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fata asta, Laura Bretan este un fenomen. De ce nu a castigat?! Ce se intampla ?? Ce se promoveaza ?!
1
1
fata frumoasa si talentata hotia de anul asta a fost regizata de hotii de jidovi cu acordul muiepesdeilor,continuati cariera si vei izbandii cu valoarea ta nu ca maimuta de nety cea fara voce dar bolnava cu nervii
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510