REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
24.4° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Laurențiu Duță, prins de polițiștii rutieri în timp ce rula cu 82 de km/h, prin Mamaia! Video

Laurențiu Duță, prins de polițiștii rutieri în timp ce rula cu 82 de km/h, prin Mamaia! Video

Replica API 21 septembrie 2022 | 11:55 5568

Laurențiu Duță se numără, fără îndoială, printre cei mai apreciați și iubiți artiști din România. În cursul zilei de miercuri, 21 septembrie a.c., artistul a fost oprit în trafic de către polițiștii rutieri și sancționat.

Acesta a fost amendat de oamenii legii, întrucât rula cu o viteză de 82 de km/hm în stațiunea Mamaia, în loc de 60 de km/h, viteza legală. Se pare că artistul nu avea nici actele la el.

Vă reamintim că, polițiștii rutieri desfășoară, în stațiunea Mamaia, o activitate în contextual proiectului Roadpol – Safety Days.

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In saracia aia de tesla te dai in spectacol mai ceva ca-n opel kadet. Ca sa nu cheltuie prea mult cu fabricatia au pus un parbriz cat juma de masina. Daca intr-o masina normala vezi umerii si capul ocupantilor, la tesla 3 cand te uiti prin parbriz ii vezi si bermudele aluia care conduce. P*****l cu P mare
1
0
Baiatul asta a mers absolut normal pt extrasezon. Militia si-a facut datoria, asta e.. dar o stire de dat, chiar nu era.. ii intelegem si pe prostii de la R ca nu pot difuza altceva.. oricum ei isi fac treaba, au vizualizari si chiar aceste comentarii sunt rating pt ei.. dimineata sunt siguri ca o luati de la capat cu accesat R si ei stiu asta pt ca au PR bun... concluzia este sa nu-i consideram p****i pt ca ei ziarul online isi fac treaba la maxim cu noi chiar si cu aceste certuri pe comentarii
1
0
bai,deci duta e prost,sint de acord cu asta.Daca mergi sub 80,te calca in picioare cocalarii cu merturi ,aud,bmwuri rable vechi de 10 ani.Stateau gaborii la pinda ca mirletzii si au prins un pacalici,asta.i stire?repet,duta e cam prost,asa.i el,dar asta.i exemplu?nu cred!
1
0
Cand vad Opel ma intorc cu 20 de ani in urma.
1
0
In extrasezon, in Mamaia ar trebui sa fie 70km pe ora viteza legala.
0
0
Esti la fel de p***t ca si gaborul ala
0
0
Tot mocangiu
1
1
hai sictaiar politi,82 km pe h.ba,pe aia care scot fum din tigai nu.i vedeti,desteptilor???
1
0
Militianca de ce nu are tot harnasamentul? De ce nu poarta sapcuta? Ii e teama ca trebuie sa se spele pe cap diseara? Sunt olbigati sa poarte toata costumatia, nu pe bucati.
1
0
ete pulea... ii vezi cu 130 kmph si l-a gasit pe amaratul asta... cu 80. E plina constanta de handicapati cretini maniaci bolnavi psihic conducand masini si l-a gasit pe asta cu bun simt. muye ma rablagitilor
0
0
Tasse si tu tot Opel ai?
0
0
Colega! Colega! Poate venea unul drogat sau beat, cu viteza, pe banda 1, pe care filmai tu, si-ti foutea una, de te duceai 10 metri in aer! Atunci erai si tu o forma de viata asumata. P*****a dracului! Ce mare chestie a facut omul asta, de ai tu dreptul sa-l filmezi? Filmeaza domeniul public, nu persoana! Este un om cu prea mult bun-simt. Altul, in locul lui, este posibil sa te fi luat la suturi, faptura asumata ce esti!
1
0
Ce mare viteza. Absolut normal e extrasezon.
2
0
Sa fim seriosi, pe vremea asta toti o ardem cu 80-90 prin mamaia
0
0
Curiozitatea mea este, de ce draq a coborat din masina?
0
0
Esti idiot rau cumetre. Dar p***t de ala grav care nu stie ordinea operatiilor. Mars in mortii tai de sclav
1
0
Nu-i tin partea acestui rahatel de cantaret dar Polutia Romana prea o da in balarii cu radarele astea! Daca tot vor sa prinda tampitii din trafic sa mearga cu masini neinscriptionate in trafic! Sa vezi atunci ''recolta''!
1
1
Cocalar cu Tezla. Decat cu electrica, mai un Opel Astra.
1
3

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513