REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
33.2° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Laurențiu Reghecampf bun de plată! Sancționat cu 200.000 euro și suspendat din funcție

Laurențiu Reghecampf bun de plată! Sancționat cu 200.000 euro și suspendat din funcție

Mariana MURAT 4 februarie 2024 | 00:00 1623

Lovitură grea pentru Laurențiu Reghecampf. Fostul antrenor de la Universitatea Craiova nu își mai poate desfășura activitatea profesională, înainte de a plăti o amendă în valoare de peste 200.000 de euro. Oficialii echipei din Oltenia au depus o plângere la Federația de Fotbal, după ce antrenorul a plecat după câteva luni în Arabia Saudită.

Laurentiu Reghecampf bun de plata! Sanctionat cu 200.000 euro si suspendat din functie Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf nu mai are voie să lucreze în fotbal. Antrenorul a fost sancționat de Comisia de Disciplină în Fotbal și nu mai poate activa în fotbal până nu plătește clauza de reziliere în valoare de 200.000 de euro către Universitatea Craiova, clubul unde a activat ca și antrenor. De-a lungul timpului, a antrenat mai multe echipe importante, precum Steaua București (cunoscută și sub numele de FCSB), Al-Hilal (Arabia Saudită), Al-Wahda (Emiratele Arabe Unite). Antrenorul a mers să profeseze la Universitatea Craiova în luna iulie 2023, însă, după două luni, a plecat pentru a semna cu o echipă din Arabia Saudită. Oficialii de la Universitatea Craiova au anunțat autoritățile federației, menționând că antrenorul a rupt, în mod unilateral contractul.

Echipa a rămas fără antrenor după plecarea lui Laurențiu Reghecampf

După ce Laurențiu Reghecampf și-a anunțat plecarea, echipa din Oltenia a rămas fără antrenor. Oficialii de la Universitatea Craiova au anunțat Federația de Fotbal că acesta a rupt contractul în mod unilateral pentru a semna cu o echipă din Arabia Saudită

La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurențiu Reghecampf și unul dintre membrii stafului său tehnic au denunțat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului. Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă. Până la finalizarea procedurii menționate mai sus, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni domnului Corneliu Papură, având funcția de director tehnic, ajutat de:

- Dragoș Bon și Ionuț Stancu, antrenori secunzi

- Cătălin Tudor și Daniel Ene, preparatori fizici

- Daniel Tudor, antrenor cu portarii

- Marius Francisc, analist video", a transmis Universitatea Craiova, la acel moment, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ei lasa ca isi vinde un ceas si isi plateste datoria
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510