REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
19.6° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Laurențiu Rus, bărbatul din Sighet: „Eu nu am violat-o, domnule, eu am vrut doar să fim împreună”

Laurențiu Rus, bărbatul din Sighet: „Eu nu am violat-o, domnule, eu am vrut doar să fim împreună”

Mariana MURAT 15 noiembrie 2023 | 12:20 3680

Laurențiu Rus a recunoscut că el și Sara Melinda Moiș au întreținut relații sexuale. El a detaliat ce s-a întâmplat între cei doi și ce intenții avea cu ea. Iată ce spune ”Mănușă Albă” despre relațiile intime pe care le-a întreținut cu fata cu 21 de ani mai tânără decât el.

 Laurentiu Rus, barbatul din Sighet: „Eu nu am violat-o, domnule, eu am vrut doar sa fim impreuna”Sara Melinda Moiș și Laurențiu Rus

Au ieșit la iveală informații uluitoare despre bărbatul din Sighet, la care a locuit adolescenta de 13 ani. Sara Melinda Moiș a ajuns acasă la acesta într-un moment greu din viața ei, iar mai apoi a fost dată dispărută timp de șase zile.

Laurențiu Rus le-a spus anchetatorilor ce intenții a avut cu Sara Melinda Moiș, recunoscând astfel că au întreținut relații sexuale. Însă, cel cunoscut drept ”Mănușă Albă” a spus că nu a fost vorba despre un viol, deoarece fata și-ar fi dat consimțământul pentru acest lucru.

Având în vedere vârsta fetei și diferența dintre cei doi de 21 de ani, actul sexual dintre ei se va considera viol, indiferent de ceea ce ar declara ea în acest sens, conform noii legi. Mai mult, nu ar fi fost vorba despre o simplă aventură, deoarece el a spus că și-a dorit o relație cu ea, iar atunci când a adus-o la el acasă, a spus că a avut grijă de ea.

Laurențiu Rus a menționat că nu știa că Sara Melinda Moiș a fost dată dispărută de părinții ei și căutată de polițiști timp de șase zile.

”Eu nu am violat-o, domnule, eu am vrut doar să fim împreună. Am avut grijă de ea, și am dus-o acasă la mine. Eu nu am știut că este dată dispărută”, a declarat bărbatul, conform spynews.ro.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, un caz din Sighetul Marmației a cutremurat întreaga țară. Sara Melinda Moiș a plecat de acasă și a fost dată dispărută timp de 6 zile, iar în urmă cu o zi a fost găsită. Informațiile șocante au apărut, când adolescenta a fost găsită în casa unui bărbat în vârstă de 34 de ani.

Imediat după ce a fost găsită, aceasta a fost dusă la spital, unde medicii i-au analize pentru a determina starea în care se află. Potrivit rezultatelor analizelor, cei doi au întreținut relații sexuale în timpul în care ea a fost dată dispărută.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Infunda asta puscaria si c!rva aia mica nu pateste nimic - minunata lege
4
5
Votăm Noua Dreaptă !! Dece ? Pentru ca nu vor mai fi legi gen ,,se considera viol” cand violul are cu totul alta definitie. Poate ca se va da o pedeapsa asemanatoare cu a violului dar nu putem considera ca este ceea ce ... NU ESTE. Înțelegeți acum ce idioți ne conduc ?
12
3
trebuie schimbata legea, daca astea minore pleaca de acasa la scarpinat si isi da consimtamantul, sa nu se considere viol, pai cum adica ele vin singure la scarpinat si pe urma e viol?
12
4
Ia rupt păsărica daca o mânănca trebuie scărpinată
8
2
Aici este o problema! El ca el; este un individ certat cu multe treburi normale! Dar copila se pare ca are si ea niste probleme! Poate de sanatate , poate cu familia! Nu inteleg de ce nu vrea sa se intoarca acasa, la parinti? Ii este frica sa nu o bata!? Pe de alta parte am inteles ca fetitza a vrut sa se sinucida si superman a salvat-o! Nu ar fi mai bine sa mai astepte putin, ca fetitza sa isi ia buletinul si sa se insoare cu ea!?
13
1
Înseamnă ca ești p***t tare măcar fata nu are minte deși ca fizic e dezvoltată tu ești la fel dar ai 40 de ani ba boule nu te gândești puțin la vârsta fetei când sunt femei pe toate drumurile bukangiule sa te futa și pe tine in c*r in petenciar jigodie
18
4
Pai cred ca nu minte, s-a dus a' mică de buna voie
7
9

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436