REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
25.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Laurențiu și Ianula Duță sărbătoresc 29 de ani de relație

Laurențiu și Ianula Duță sărbătoresc 29 de ani de relație

Replica API 2 septembrie 2022 | 21:47 7024

Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță? Pe el îl cunoaște o țară întreagă, însă cea care îi stă alături de aproape trei decenii, a stat departe de luminile reflectoarelor. Cei doi sărbătoresc 29 de ani de relație. Au împreună o fată, care a devenit o adolescentă în toată firea.

Laurenţiu și Ianula Duţă

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, iar luna august şi începutul lui septembrie sunt foarte importante pentru cântăreț, care are nu mai puţin de trei aniversări în această perioadă: fiica lui, Lorena, a făcut 15 ani, hitul „Te plac” s-a lansat acum 22 de ani, iar Laurenţiu şi Ianula împlinesc chiar azi 29 de ani de când sunt împreună, scrie click.ro, citează spynews.ro.

Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță

Pe Laurențiu Duță îl știe o țară întreagă, însă puțini sunt cei care știu cine este sau cum arată soția îndrăgitului artist. A stat departe de lumina reflectoarelor, în timp ce soțul ei s-a bucurat de celebritate. Laurențiu Duță a povestit că este împreună cu soția lui de când erau în liceu, dar că se cunoscut de dinainte.

„Noi suntem din liceu împreună, dar pot să spun că noi ne-am întâlnit dinainte”, a povestit Laurenţiu Duţă pentru aceeași sursă menționată anterior.

Laurenţiu Duţă

Artistul, și soția lui, Ianula, sărbătoresc astăzi, pe 2 septembrie, 29 de ani de când sunt împreună. Cei doi s-au cunoscut în anul 1993, și chiar dacă erau împreună, artistul a preferat mereu să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Foarte rar a apărut la evenimentele modene cu iubita, apoi soția sa.

Laurențiu a încercat s-o țină departe pe Ianula de ochii presei. A preferat ca el să iasă în evidență cu cariera din muzică, decât cu știri din intimitatea sa. Astfel, mult timp doar prietenii foarte apropiați știau cine este iubita îndrăgitului artist. Chiar dacă se știu de 29 de ani, Laurențiu și Ianula se iubesc ca în prima zi, iar dovadă stau mesajele pe care cântărețul le face publice pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Laurențiu și Ianula Duță

Într-un interviu pentru Antena Stars, Laurențiu Duță a mărturisit cum a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție.

"Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună", a povestit Laurenţiu Duţă, în urmă cu ceva vreme, pentru Antena Stars.

Laurențiu și Ianula s-au căsătorit în anul 2006.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca sunt intelectiali treaba lor ,avem alte probleme mai importante de discutat daca ne ajunge salariul sa platim la iarna gazele si energia electrica
1
0
Ce nume e frate asta, ianula? Omu doar a intrebat voi ati sarit repede sa o luati in gura
0
0
Ianula sau Iap ula ?
0
0
Pentru neghiobii care vorbesc ca sa se afle in treaba, dna Ianula Duta este profesor de biologie, un indragit si bun cadru didactic. Am avut prilejul sa o avem un an profesor la clasa si avem numai cuvinte de lauda la adresa dansei. Este un om modest, care isi face bine treaba. La fel si Laurentiu, doi oameni de super bun simt, cu ambele picioare pe pamant. Iar pt Gogu, esti un DOBITOC.
0
0
E chiar ne intereseaza ..una
1
0
Ianula,Sultana,Zoia,Chira.s.a..nume aromanesti
2
0
Deci cine este sotia lui Laurentiu ? ...ca nu a-ti scris ....despre asta era articolul asta, nu ? Numai idioti lucreaza la fituica asta !!!
0
0
Mi-aduci aminte de bootzii aia din Counter Strike. La fel de idiotzi erau si ei.
1
0
Un exemplu de relatie, nu ca cele bazate pe interese si scurte precum ploile de vara, cum gasesti la tot pasul in prezent. Bravo Laurentiu. In ceea ce te priveste pe tine, Gogule.. mai scoate capul din fund. Viata e frunoasa si prosst asa cum esti, sa stii.
1
0
Intr-adevar, este o femeie foarte frumoasa. Felicitari familiei! Ianula este un nume deosebit. Nu mai fiti rai, familia este cel mai important lucru.
0
0
Gogule, esti un oligofren cu acte-n regula. Idiotii ar trebui cenzurati.
2
0
Ai 13 ani, nepoate? Inca te mai iei de numele oamenilor? Esti genul care urmarea cu degetul afisele cu rezultatele de la bac si radeai la numele oamenilor.
0
0
Intreb si eu: cum sa te cheme "Ianula"???? Adica ce fel parinti au pus acest nume? Ce tip de femeie poarta acest nume? Adica cum??? Nu inteleg...Ianula cu ce rimeaza?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513