REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Laurențiu Sîrbu, condus pe ultimul drum! Video

Laurențiu Sîrbu, condus pe ultimul drum! Video

Virgil STOIAN 2 octombrie 2023 | 12:03 4648

Laurențiu Sîrbu, director general în cadrul Universității Maritime Constanța, a fost înmormântat luni, 2 octombrie, în Techirghiol. Trupul cu sicriul neînsuflețit a fost depus la  biserica Sfântul Ilie Techirghiol. La eveniment participă și primarul Iulian Soceanu.

Laurentiu Sirbu, condus pe ultimul drum! Video Înmormântarea lui Laurențiu Sîrbu

Zeci de prieteni și cunoștințe au venit să îi prezinte ultimul omagiu lui Laurențiu Sîrbu. La înmormântare a fost prezent Dănuț Epure, fostul rector al Universității Ovidius, care a adus instituția de învățământ superior, în mandatul său, în top 10 primele univeristăți din țar. De asemenea,  prezent a fost și Vasile Sîrbu, unchiul lui Laurențiu Sîrbu. Vasile Sîrbu este fondatorul Universităţii Ovidius Constanţa, fost decan al Facultăţii de Medicină, fost prorector şi unul dintre cei mai respectați doctori din întreaga țară.

Laurentiu Sirbu, condus pe ultimul drum! Video Totodată, l-au condus pe ultimul drum profesorii Laurențiu și Adriana Manea, de la Facuiltatea de Inginerie Mecanică din cadrul Universității Ovidius, dar și Cristian Moșneanu, de la Facultatea de Istorie, dar și Constantin Popescu, fostul director al Departamentului Resurse Umane din cadrul Universității Ovidius. 

Laurentiu Sirbu, condus pe ultimul drum! Video

Vă reamintim că Laurențiu Sîrbu a murit într-un spital privat din București, unde a fost internat în urmă cu ceva timp, din pricina unor probleme de sănătate.

Avea 62 de ani și se afla la conducerea UMC de doi ani. Anterior, a activat la Universitatea „Ovidius” din Constanța însă, din cauza unor neînțelegeri cu Marcel Iliescu, a ales să părăsească echipa.

Video:

La eveniment a mai participat și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, dar și colegi de-ai lui Laurențiu Sîrbu, de la UMC.

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510