REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Laurette, o nouă relație după despărțirea de fostul iubit?

Laurette, o nouă relație după despărțirea de fostul iubit?

Valentina CAMARA 4 martie 2023 | 00:00 582

La finalul anului trecut, Laurette anunța că s-a despărțit de fostul ei partener, bărbatul cu care ar fi trebuit să se căsătorească. Cei doi au decis atunci să meargă pe drumuri diferite în viață. În exclusivitate pentru Spynews.ro, la trei luni de la separare, vedeta ne spune dacă și-a refăcut sau nu viața și dacă a apărut un nou ”crai” în viața ei.

Laurette, o noua relatie dupa despartirea de fostul iubit?

Deși toată lumea se aștepta ca în curând Laurette să se căsătorească cu fotbalistul Magaye Gueye, cel cu care avea o relație de ceva timp, iată că lucrurile nu au stat tocmai așa, iar vedeta și bărbatul au decis să meargă pe drumuri diferite în viață.

La finalul anului trecut, cei doi s-au despărțit și fiecare și-a văzut de treaba sa. Au trecut trei luni de atunci, iar acum Laurette ne-a vorbit despre cum e în prezent pe plan amoros.

Laurette, declarații despre viața amoroasă la trei luni de la despărțirea de fostul iubit

Vedeta ne-a mărturisit că este bine, însă nu ar o nouă relație. Totodată, ea susține că nu s-a întors la fostul partener și momentan nu vrea să dea șansa niciunui alt bărbat să ajungă la inima sa, căci își dorește să se concentreze pe proiectele sale și ceea ce are de făcut pe plan profesional.

 ”Sunt bine, atât pot să zic momentan, sunt bine. Nu sunt cu altcineva și nici nu îmi doresc acum să fiu cu cineva, vreau să mă concentrez pe proiectele mele și vreau să mai fiu cu cineva momentan. Sunt singură”, a spus Laurette, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ea ne-a mărturisit și ce caută la un bărbat, căci ține cont de aceste aspecte foarte importante atunci când apare cineva nou în viața sa. Laurette ne-a precizat că își dorește ca viitorul partener să fie un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, să există respect între ei, să fie sincer și să fie un om bun și familist.

”Să existe respect, să fie sincer, să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului, nu contează neapărat situația financiară, contează să fie un om bun și să știe ce înseamnă familie și valori ale familiei ca să poți să contruiești ceva. În zilele noastre sunt atât de multe opțiuni încât dacă deschizi telefonul poți să-ți alegi pe cine vrei. E greu să găsești cu cineva într-adevăr cu care vrei să faci o familie”, a mai zis Laurette.

Laurette mai spune că inițial o persoană e atrasă de fizicul celeilalte, însă abia ulterior reușește să o descopere în totalitatea. Astfel, vedeta e de părere că bineînțeles că și felul în care arată viitorul partener e important.

”Până ajungi să cunoști pe cineva prima dată de atrage fizicul, atracția fizică prima și cea intelectuală, după care urmează să descoperi persoana respectivă”, a mai zis ea.

Laurette s-a apucat de vlogging

După ce și-a încercat norocul pe Only Fans, acolo unde publică fotografii în ipostaze incendiare, dar nu neapărat extrem de provocatoare, așa cum ne-a spus chiar ea, acum Laurette a decis să se apuce și de vloggind pe YouTube.

Vedeta se dedică mare parte din timp acestui proiect, iar chiar de 1 martie a decis să facă o surpriză mai multor doamne și domnișoare și să le ofere flori. Laurette ne-a mărturisit și ce înseamnă pentru ea luna martie și cum simte această perioadă.

”Am un canal de youtube la care lucrez și de 1 martie am ales să mergem pe stradă și să facem câteva doamne și domnișoare fericite. Pentru mina luna martie e ca pentru toate femeile, luna în care toată lumea așteaptă să vină primăvară, natura reînvie, ne simțim mai tineri așa din punct de vedere sufletește, moral, că natura revine la viață, iar atunci când vezi că totul reînvie la viață te simți mai bine, ai altă poftă de viață”, ne-a mai spus Laurette, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Who the fuck is Laurette?
1
1
mare stie ca are un client nou hehe .
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303