REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Laurette, relație tensionată cu Majda Aboulumosha. Actrița e cuplată cu fostul iubit al fotomodelului

Laurette, relație tensionată cu Majda Aboulumosha. Actrița e cuplată cu fostul iubit al fotomodelului

A.F. 20 mai 2023 | 00:00 1035

Laurette Atindehou și Majda Aboulumosha nu sunt deloc în relații prea bune, după ce actrița s-a cuplat cu Mihai, fostul iubit al fotomodelului. Cele două nu își vorbesc de 6 ani.

Laurette, relatie tensionata cu Majda Aboulumosha. Actrita e cuplata cu fostul iubit al fotomodelului

În urmă cu 6 ani, Majda Aboulumosha începea o relație cu Mihai, fostul iubit al lui Laurette. Fotomodelul are o fetiță cu Mihai, iar aceasta merge destul de des în vizită la tatăl ei. Pentru playtech.ro, fosta asistentă TV a spus că fiica ei merge la tatăl ei, nu la iubita acestuia.  

„Fetița se duce la tatăl ei, în vizită, nu la ea. Nu mă interesează subiectul, nu vorbesc despre persoanele care nu sunt de față”. Între Laurette Atindehou și Majda Aboulumosha există o tensiune, pentru că au împărțit același bărbat. Fotomodelul nu mai vorbește cu actrița de 6 ani, iar situația nu s-a schimbat deloc între el.

În prezent, fiica lui Laurette și a lui Mihai are 12 ani și învață la o școală din Franța, acolo unde s-a mutat de o scurtă perioadă cu mama ei. „Fiica mea învață acum la o școală din Franța, e mai ușor acolo pentru ea, lumea e mai tolerantă. Acolo sunt copii din toate părțile, sunt copii din Ucraina, Moldova, Anglia, din România. Mi-am făcut și două prietene mămici românce, stabilite în Franța, de opt ani, mă întâlnesc în fiecare dimineață la școală cu ele”.

Laurette, relatie tensionata cu Majda Aboulumosha. Actrita e cuplata cu fostul iubit al fotomodelului

„Noi locuim de când ne-am cunoscut împreună”

Relația pe care Majda o are cu Mihai este un foarte serioasă. Cei doi și-au construit o casă împreună, însă au hotărât să locuiască tot la bloc. Actrița are și ea o fetiță dintr-o relație anterioară, însă o crește împreună cu actualul ei iubit.

„Noi ne-am făcut o casă, după care am hotărât că eu nu aș putea să locuiesc momentan în ea. Casa încă există acolo. Atunci am achiziționat un apartament, pe care mi l-am dorit foarte mult. Apropiații mei știu cum am muncit pentru acest vis.  

Cred că pentru fiecare om în viața asta, femeie sau bărbat, contează foarte mult să se simtă bine în locul în care stă”, spune Majda Aboulumosha pentru unica.ro.

De asemenea, actrița consideră că ideea de a construi o casă a fost foarte bună. „A fost o investiție medie, am prins o piață imobiliară bună. Am așteptat, toată lumea îmi spunea că o să cadă piața. La un moment dat mi-am dat seama că aștept de trei ani și nu mai cade nimic. Ce ar fi însemnat o scădere, 1.000, 2.000 de euro? Nu ar fi fost ceva major.  

Laurette, relatie tensionata cu Majda Aboulumosha. Actrita e cuplata cu fostul iubit al fotomodelului

Au fost ani în care a scăzut cu 10%, 20%, dar asta nu s-a întâmplat acum. De prima dată când am intrat în apartament, am simțit că e al meu. Chiar cred în destin și am impresia că lucrurile se întâmplă cu un scop. Sunt Balanță, mă hotărâsc destul de greu. Mai ceream păreri, dar de data asta am zis că asta este”.

Majda mărturisește că relația cu Mihai merge foarte bine și au locuit împreună încă de la început. Între ei există respect și o iubire sinceră.  

„Suntem foarte bine, există respect și iubire între noi. Suntem un întreg, dar este foarte important să fie armonie într-o relație. Noi locuim de când ne-am cunoscut împreună și ne știm foarte bine. E clar că, la un moment dat, dacă o să existe pasul acesta, o să aflați. Ce-i drept, nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Am refuzat inclusiv ședințe foto în rochie de mireasă, în telenovele nu am purtat-o”, mai spune ea, citează Libertatea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trimiteti animalele acolo unde le este locul, la gradina zoologica. Ne am saturat, afara din tara, nu au nimic in comun cu noi!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768