REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Laurette s-a despărțit de partener înainte de nuntă

Laurette s-a despărțit de partener înainte de nuntă

Valentina CAMARA 16 decembrie 2022 | 00:00 432

Laurette a încheiat relația cu iubitul fotbalist, Magaye Gueye. Deși cei doi se pregăteau pentru o căsătorie, dar și-au spus adio din cauza unor tentații apărute la acesta. Ei nu vor petrece sărbătorile de iarnă împreună, vedeta având planuri cu fiica sa.

Laurette și iubitul ei au luat-o pe drumuri separate. Vedeta a confirmat despărțirea, deși aveau în plan să se căsătorească peste puțin timp.

Laurette s-a despărțit de iubitul ei

Vedeta a pus punct relației cu fotbalistul Magaye Gueye. Deși păreau că lucrurile merg bine între ei, adevărul nu a fost chiar așa. Laurette și iubitul ei s-au despărțit după ce ar fi înșelat-o pe aceasta. Într-o intervenție la Antena Stars, ea a recunoscut că au existat câteva tentații pentru fostul ei partener, făcând referire la alte femei.

Laurette consideră că în ultimii ani nu se mai poate vorbi despre o relație solidă, oamenii fiind atât de diferiți în gândire și opinii. Deși urmau să se căsătorească, vorbind în trecut peste pasul cel mare, soarta a avut altceva de spus.

    „Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri. În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor”, a spus Laurette la Antena Stars.

Ce planuri are Laurette de Sărbători

Laurette și-a făcut planuri pentru sărbătorile de iarnă. Aceasta va respecta tradiția pe care o are în fiecare an și va merge împreună cu fiica sa la bunici, de Crăciun. Cele două nu uită niciodată de acest lucru și aleg să petreacă timpul împreună. Magaye Gueye nu este implicat în planurile vedetei, el nefiind prezent în România, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016