REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr nu au bonă pentru băiatul lor. Cine are grijă de Alexandru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr nu au bonă pentru băiatul lor. Cine are grijă de Alexandru

A.F. 12 iunie 2023 | 00:00 893

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr sunt părinții unui băiețel în vârstă de 4 ani. Într-un interviu pentru unica.ro, vedeta a dezvăluit cum îl crește pe Alexandru, dar și cine o ajută, căci nu au apelat la serviciile unei bone.

Lavinia Pirva si stefan Banica jr nu au bona pentru baiatul lor. Cine are grija de Alexandru

În mai, băiețelul lui Ștefan Bănică jr și al Laviniei Pîrva a împlinit 4 ani. Mama lui celebră recunoaște că are un porgram foarte încărcat, dar face față atât provocărilor din viața personală, cât și celor din viața profesională. „Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar mă descurc.  

Și mă descurc foarte bine. Mai ales că acum am început un proiect nou, am făcut un album întreg pe care urmează să-l lansez”, a spus Lavinia Pîrva.

Și a continuat: „Am terminat piesele noului proiect, urmează să filmez videoclipuri la toate piesele. Este destul de mult de muncă. Concerte multe în sensul acesta, muzica balcanică a prins foarte bine. Și vacanță. Abia aștept”.

Chiar dacă are multe cântări peste tot în țară, vedeta preferă să se întoarcă seară de seară acasă, să fie alături de micuțul Alexandru. Totodată, ea și Ștefan Bănică jr se bazează pe un ajutor important: mama artistei. „În general mă întorc cât pot de repede, indiferent dacă dorm sau nu dorm. Fac așa un sacrificiu pentru că îmi este foarte greu să stau departe de el mult timp.  

Lavinia Pirva si stefan Banica jr nu au bona pentru baiatul lor. Cine are grija de Alexandru

Cumva m-am obișnuit așa, am fost tot timpul lângă el. Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el. Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută. A venit aici, dar face naveta Timișoara – București. Acum deja Alexandru este mare așa că, ușor-ușor, ne vom descurca singurei”, a mai zis ea, scrie unica.ro.

În vârstă de 4 ani, Alexandru Bănică merge la grădiniță, face și multă mișcare, înoată și nu e dependent de telefon sau tabletă. „Merge la grădiniță. După facem foarte multe activități împreună. Mergem cu bicicleta, mergem la înot. Are voie la tabletă.

El nu a învățat încă treaba asta cu tableta, dar nu i-aș interzice în totalitate. Îmi place cam tot ce se întâmplă în viața copilului meu să fie cu măsură. Măsură în orice”, a mai zis soția lui Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pirva si stefan Banica jr nu au bona pentru baiatul lor. Cine are grija de Alexandru

Ce spune Lavinia Pîrva despre al doilea copil cu Ștefan Bănică jr

Timp de trei ani, Lavinia Pîrva a renunțat la absolut orice pentru a-și crește copilul. Artista a lăsat cariera pe locul doi și a pus pe primul loc familia. Prezentă în emisiunea „Xtra Night Show” acum un an, ea a povestit că și-a dorit să fie mamă cu normă întreagă, însă lucrurile s-au schimbat și s-a întors pe scenă. Vedeta a declarat în iunie 2022 că nu își mai dorește al doilea copil, pentru că nu ar mai putea să facă față și cu cel de-al doilea copil.

Alexandru este băiețelul Laviniei și al lui Ștefan Bănică jr, iar artistul mai are doi copii, pe Violeta și pe Radu. „Nu, că fi-miu face cât 10. Depinde mult și de copil. Copiii sunt diferiți ca și temperament. Acum avem ajutor, dar până acum am vrut să fiu o mamă cu normă întreagă. Mă ajuta mama, dar acum avem ajutoare, pentru că eu am început activitatea și am nevoie de lucrul ăsta”, a spus Lavinia Pîrva, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si care e problema ? Credeti ca fitza cu bone filipieze e o chestie ? Numai sa va ginditi ce educatie poate da o filipineza unui copil roman .
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768