REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.5° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Lavinia Șandru: Trebuie demontat mitul că în Mamaia prețurile sunt mari

Lavinia Șandru: Trebuie demontat mitul că în Mamaia prețurile sunt mari

Replica API 8 iulie 2022 | 00:00 2775

Lavinia Șandru a fost la Constanța cu ocazia finalizării proiectului "Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța". Mare iubitoare a orașului de la malul mării, aceasta a vorbit cu reporterii Replica despre cum vede acest început de sezon estival, dar și despre schimbările survenite de-a lungul anilor pe litoral.

Lavinia Șandru este o jurnalistă, politiciană și actriță română. A debutat în presa audio-vizuală, a realizat și moderat emisiuni în radio (UniPlus) și televiziune (Realitatea TV, TVR1) dar și la Canal 33 unde activează și în acest moment. A început cariera politică în cadrul Partidului Democrat, îndeplinind funcțiile de secretar executiv al Departamentului de imagine (2001 - 2002), secretar executiv al Departamentului de relații internaționale (2002 - 2005), președinte al filialei din Târgu Mureș a partidului (2004 - 2005). În 2004 a fost aleasă deputat de Mureș. În 2005 a înființat Partidul Inițiativa Națională, unde a ocupat funcția de vicepreședinte, alături de Cozmin Gușă și Aurelian Pavelescu.

Mie mi-a plăcut întotdeauna Constanța. Sigur că a fost o competiție între zona de nord și zona de sud a Litoralului iar eu am prezentat și am fost director de imagine al Festivalului de la Callatis ani de zile, și noi cumva concuram, dar asta nu înseamnă că nu am militat mereu pentru tot ceea ce se întâmplă pe litoralul românesc. Trebuie să căutăm soluții și variante pentru ca lumea să vină la Constanța, să nu plece în Grecia sau în alte țări. Eu am fost în fiecare an, în funcție de timpul pe care l-am avut și am prins chiar anul în care s-a extins plaja. Eu am văzut plaje mult mai urâte decât ale noastre, așa că poate e un lucru bun extinderea plajelor, dar trebuie să vedem cum reacționează turiștii care o să vină. În câțiva ani ne vom da seama dacă a fost o decizie bună sau nu. Este o legendă că prețurile sunt mai mari în Mamaia decât în celelalte stațiuni, iar lucrul acesta trebuie, încet, încet, spulberat, mitul trebuie spulberat. Trebuie gândite niste campanii prin care turiștii trebuie atrași.” a declarat aceasta pentru Replica.

Odată cu pandemia, totul a devenit mai curat

Având în vedere că Lavinia Șandru este o înflăcărată ecologistă, aceasta a vorbit și despre starea stațiunilor din acesta punct de vedere: „Odată cu pandemia, totul a devenit mult mai curat, inclusiv aerul e mult mai respirabil. Niște campanii de conștientizare sunt binevenite oricând. Eu de fiecare dată când am ocazia fac acest lucru. În privința televiziunii, eu am o emisiune, de luni până joi, pe Canal 33, de la ora 19, și mai am 2 emisiuni pe online.” a mai spus aceasta.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Normal ca preturile nu sunt cu mult mai mari dar sigur sunt duble sau triple fata de greci, turci, maldive, tenerife, maroc, dubai, egipt. Drogul, alcoolul si prostitutia caracterizeaza mamaia.
1
0
Ce pofta mi-ai facut. Astept ca sa imi comunici tarifele tale. Ma prezint cu banii. Parol. Apropo, imi place throatpie
1
0
Chiar ca este o legenda impostoarea asta !
2
0
fa lavinia shancru si primari inculti mangaliacta,mazare pirnaieiorgur 2 clase etc,o statiune inseamna vegetatie fa!adica copaci,vezi cind te duc la bg,fraiero.daca.ti zic de antalua mai bine te injur,dar uita.te la bg.mamaia e un gunoi betonat plin de maimute ca tine de zici ca e zoo!
1
0
Bine ca ne ai luminat tu. Fmm de zdreanta. Cine e asta? Vai de mortii ei. A dat Gusa n ea ca surdu n toba.si nu numa Gusa.in ce calitate a venit ea la Cta? Aaaa, ma scuzati, ea a fost fata cu peezda. Mars fa n rasa ta la tine n Ardeal
2
0
Centura Constantei ii place ! Cine mai e si asta ?
1
0
este scump pentru ce jeg zace in mamaia si navodari
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513