REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 22 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6829
22.4° Constanța Joi, 22 August 2024 Anul XX Nr. 6829
 

Lecții de la un taximetrist: care este arta de a bloca o intersecție! Video

Lecții de la un taximetrist: care este arta de a bloca o intersecție! Video

Andreea VLAICU 22 august 2024 | 00:00 364

În mijlocul zilei de miercuri, 21 august a.c., în plin sezon estival, un taximetrist a realizat ceea ce mulți doar visau. A blocat o întreagă intersecție pentru a face o manevră de întoarcere care a sfidat logica și, bineînțeles, răbdarea celorlalți șoferi. Totul s-a întâmplat în intersecția dintre bulevardele 1 Decembrie și Ferdinand.

Lectii de la un taximetrist: care este arta de a bloca o intersectie! Video taximetristul fără reguli de circulație

Traficul din municipiul Constanța este infernal, cu atât mai mult în sezonul estival. Indiferent de oră, circulația este un coșmar pentru șoferi din cauza traficului intens și din cauza timpului de așteptare îndelungat. Totuși, acesta poate fi prelungit din cauza dorințelor altora de a și-l scurta pe al lor. 

În lumea haotică a traficului urban există o categorie specială de șoferi: cei care blochează intersecții pentru a întoarce.

De exemplu, un taximetrist care probabil se grăbea să ajungă undeva, ori tocmai ce primise o comandă, a decis să efectueze o manevră de întoarcere în intersecția dintre bulevardele 1 Decembrie și Ferdinand, în care era permis doar mersul înainte sau virajul la dreapta. Din cauză că din sens opus circulau mașini, protagonistul nostru a fost nevoit să aștepte pentru a întoarce taxiul în siguranță, și odată cu el și restul de șoferi care așteptau în coloană.

Lectii de la un taximetrist: care este arta de a bloca o intersectie! Video taximetristul fără reguli de circulație

Și-a făcut timp să semnalizeze

Suntem obișnuiți ca taximetriștii să nu respecte regulile de circulație. Ei, de obicei, se cred regii și stăpânii șoselelor și consideră că totul li se cuvine. Cu toate acestea, taximetristul din imagini a decis să sfideze regulile însă a... semnalizat.

Șoferul nu a dorit să îi țină pe ceilalți în suspans și a arătat tuturor intenția de a întoarce, cu toate că a primit în schimb un val de înjurături și claxoane.

În concluzie, într-o lume dominată de reguli stricte, „avem” nevoie de mai mulți taximetriști de genul. Fără ei traficul ar fi plictisitor și previzibil.

Video:

.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212