REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Leonardo DiCaprio a dat-o uitării pe Gigi Hadid

Leonardo DiCaprio a dat-o uitării pe Gigi Hadid

Valentina CAMARA 21 aprilie 2023 | 00:00 282

Leonardo DiCaprio își schimbă partenerele ca pe sosește. Dacă în luna septembrie a anului trecut își făcea publică relația alături de Gigi Hadid, iată că, acum, actorul a fost surprins în compania unei alte vedete cunoscute în showbiz-ul internațional. Cine este și cum arată femeia care i-a furat inima lui Leonardo DiCaprio.

Leonardo DiCaprio a dat-o uitarii pe Gigi Hadid

Leonardo DiCaprio a dat-o uitării pe Gigi Hadid. Cunoscutul actor a pus ochii pe altă vedetă de la Hollywood

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Cu toate acestea, în ultimul timp, fanii nici nu știu ce să mai creadă, iar asta pentru că actorul se afișează mereu cu câte o altă vedetă.

Dacă în urmă cu câteva luni Leonardo DiCaprio își oficializa relația cu Gigi Hadid, iată că, acum, a venit timpul ca un alt model să stea la brațul starului internațional.

Leonardo DiCaprio a dat-o uitării pe Gigi Hadid

Fanii lui Leonardo DiCaprio nici nu știu ce să mai creadă când vine vorba de viața amoroasă a actorului. De fiecare dată la partenerele lui a bifat două criterii importante. Și anume, să nu aibă peste 25 de ani și al doilea să fie model. Totuși, dacă de la primul se mai abate, pe al doilea nu ratează să îl respecte cu strictețe de fiecare dată.

Chiar dacă în luna septembrie a anului trecut Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid își oficializau relația, fără a vorbi prea mult despre acest subiect, iată că, acum, actorul și modelul nu mai au nimic în comun, iar asta o spun cele mai recente imagini surprinse de fani, acolo unde actorul apare la brațul uni alt star internațional care s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri.

În compania cui și-a petrecut noaptea celebrul actor de la Hollywood

Așadar, este nimeni alta decât Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, dar și a lui Gerard Butler. În urmă cu puțin timp, Leonardo DiCaprio a bifat și el prezența, la fel ca multe alte vedete la cel mai mare festival din întreaga lume.

Celebrul actor s-a distrat de minune la Coachella și a avut o companie pe măsură. Imaginile cu cei doi, surprinse de cei prezenți la festival au fost deliciul publicului. Ba chiar, mai mult, fotografiile au împărțit fanii în două tabere. astfel, dacă unii au fost plăcut surprinși de această veste, alții au părut chiar foarte dezamăgiți.

Se pare că sunt vocile care susțin că între cei doi este simplă prietenie, în timp ce alții pretind că între ei există ceva mai mult, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303