REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Lewis Capaldi a avut criză de Tourette în timpul concertului său

Lewis Capaldi a avut criză de Tourette în timpul concertului său

Valentina CAMARA 27 februarie 2023 | 00:00 925

Lewis Capaldi a fost diagnosticat cu Tourette în septembrie 2022, iar anunțul a fost făcut de artist pe contul lui personal de Instagram. În timpul concertului său, Lewis Capaldi a suferit de o criză de Tourette, iar fanii au făcut un gest impresionat și au cântat melodia în locul lui.

Lewis Capaldi a avut criza de Tourette in timpul concertului sau

Lewis Capaldi a fost diagnosticat cu Tourette anul trecut, iar simptomele i-au apărută la unul dintre concertele sale. Lewis Capaldi a fost prezent în Germania și a cântat melodia "Semeone You Loved'', moment în care umărul a început să îi tremure.

Lewis Capaldi a avut criză de Tourette în timpul concertului

Lewis Capaldi a suferit o criză de Tourette în timpul concertului din Germania atunci când umărul său a început să îi tremure. Lewis Capaldi s-a întors de la microfon și a făcut un pas înapoi, iar în acest timp fanii au început să cânte melodia pentru el.

Imaginile spectacolului au fost distribuite pe rețelele de socializare, iar persoanele care îl îndrăgesc pe cântăreț au transmis mesaje de la laude atât pentru el, cât și pentru fani.

 „Este frumos să vezi că fanii îl văd trăind episoadele sale și, în loc să fie răutăcioși sau egoiști, au cântat până când a recăpătat controlul”, a spus un utilizator de Twitter.

Ce este sindromul Tourette

Sindromul Tourette este o tulburare neurologică în care oamenii au mișcări și vocalizări repetative, involuntare și sunt cunoscute ca niște ''ticuri". Specialiștii spun că persoanele cu sindromul Tourette pot duce o viață normală și au o durată de viață la fel ca ceilalți.

Cauza nu este pe deplin cunoscută, însă se poate transmite din generație în generație. Tratamentul depinde de modul în care ticurile afectează pacienții. Nu toate persoanele care au ticuri suferă de sindromul Tourette, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine dracu mai este si asta? In al doilea rand, daca suferi de asa ceva de ce nu-ti vezi de treaba ta, adica maturator de strazi?
0
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303