REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
11.1° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Li se rupe! Au depășit pe contrasens o coloană care aștepta la semafor. Video

Li se rupe! Au depășit pe contrasens o coloană care aștepta la semafor. Video

Andreea VLAICU 17 iunie 2024 | 00:00 3722

Graba strică treaba, dar golește  și buzunarele șoferilor indisciplinați... dacă sunt prinși, evident! Vineri, 14 iunie a.c., în Constanța, doi șoferi grăbiți depășesc pe contrasens un șir de mașini care aștepta la un semafor de pe bulevardul Lăpușneanu, colț cu strada Secerișului. Inconștiența celor doi șoferi ar fi putut duce la un accident și doar vigilența celorlalți conducători în trafic care circulau regulamentar au făcut ca manevra  teribiliștilor să nu aibă consecințe grave. Cel mai probabil, cei doi vor da cu subsemnatul la Poliția Rutieră!

Li se rupe! Au depasit pe contrasens o coloana care astepta la semafor. Video

Zmei în trafic întâlnim zilnic și, nu este o laudă, este un fenomen care pare să nu aibă control, în ciuda eforturilor polițiștilor de a preveni accidentele în trafic! Doi tupeiști, unul cu numărul de înmatriculare CT 53 BEL, și celălalt cu numărul CT35 CXG, au depășit vineri, 14 iunie, pe contrasens o coloană de mașini care aștepta regulamentar la semaforul de pe Alexandru Lăpușneanu.

Manevrele șoferilor grăbiți au fost efectuate pentru că nu au vrut să aștepte la coloana aflată la semafor, pe sensul lor d emers. Noroc cu vigilența și reflexele rapide ale celor care veneau din sens opus, altfel s-ar fi putut întâmpla o tragedie.

Li se rupe! Au depasit pe contrasens o coloana care astepta la semafor. Video

Video:

Ce spune Codul Rutier

Depășirea unei coloane de vehicule oprită la culoarea roșie a semaforului sau la trecerile la nivel cu calea ferată constituie contravenție și se sancționează cu amendă contravențională prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni și cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va mai grabiti cu kakaturi si amenintari ,in zona , trebuie regindita toata treaba , ceva nu e bine , sunt o armata care se ocupa cu fluidizarea , mobilitatea sa faca ceva acolo !
3
0
Asa se intampla pe bd. Aurel Vlaicu la intersectia cu bd. Tomis
3
2
Sifoanele nu ghiari!
11
12
Politie Rutiera? Nu am vazut pe aici prin Constanta.
16
9
NU AM MAI VAZUT POLITIE AN TRAFIC DE FOARTE MULT TIMP.EI STAU NUMAI LA JAPCA ASCUNSI DUPA TUFISURI.BAGATI CAMERE TOT ORASUL.CUM ESTE AFARA,SI DUPA ACEIA DOAR AI CHEMATI SI RETINUTE PERMISELE SAU AMENZI.E JALE MARE CE SE ANTAMPLA AN CONSTANTA,AN TRAFIC.
21
6
Hai sictir ,nu mai aruncați cu pietre ca toți a-ți făcut asta cel puțin o data si asta din cauza vitelor care aproba benzile de circulație.
16
18
asa e cand reduci benzile de la 3 la 2 si o numesti fluiidizare si modernizare.
31
8
Are Opel deci are voie
7
8
Este o prectica destul de des intalnita ... Voiau sa se incadreze pe banda care face stanga ... si era goala acea banda. S-au gandit ca nu are rost sa stea inca un semafor pe sensul "inainte" cand pe acelasi timp, pot face "stanga" ! Este unul din efectele "fluidizarii" traficului din orasul nostru !!!
39
3
T ai draku de sifonari. Sa i prinda politia daca este in stare nu sa dati voi pe goarna
19
19
Ar trebui luate numerele de înmatriculare și executati
21
13

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515