REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Liceul C.A.ROSETTI așteaptă bani de la PRIMĂRIE. Până îi primește, TENCUIALA poate să CADĂ…

Liceul C.A.ROSETTI așteaptă bani de la PRIMĂRIE. Până îi primește, TENCUIALA poate să CADĂ…

Replica API 8 mai 2021 | 12:41 1670

După ce au fost sancționați de un echipaj al Poliției Locale pentru că le cade tencuiala de pe instituție, punând viața în pericol trecătorilor, reprezentanții instituției au făcut o notă de fundamentare la Primăria Constanța pentru a primi bani de reabilitare. Până atunci, mare atenție la tencuiala care stă să cadă!

După perioada ploioasă de la finele lunii martie, bucăți însemnate din fațada Școlii Brâncovenești, instituție din subordinea Liceului C.A. Rosetti, au început să cadă punând în pericol viața trecătorilor. La acel moment, Liceul a fost sancționat de Poliția Locală cu 1000 de lei. . „Un echipaj al Poliției Locale s-a deplasat la fața locului. S-a încheiat un proces verbal pentru nerespectarea prevederilor HCLM 184/2013, art 11, pct. 7. Liceul Tehnologic C.A. Rosetti a fost sancționat cu 1.000 de lei și trebuie executate lucrări de reabilitare în 30 de zile”, ne declarau la acel moment reprezentanții Primăriei Constanța.

Ce s-a întâmplat după 30 de zile?

Ce s-a întâmplat după 30 de zile? Ei bine, nimic. După ce au fost sancționați, reprezentanții liceului au făcut o notă de fundamentare către Primăria Constanța pentru a primi fonduri pentru demararea lucrărilor. „Eu nu știu ce au făcut ei acolo, că după ce au primit amendă, au pus 3 foi cu ‘Atenție cade tencuiala’ și atât. La primul vând au zburat și foi și tot. Și… tencuiala încă mai cade. Acum ne-am învățat să mergem un pic mai departe de șosea, dar cei care nu știu? Ei așteaptă bani de la primărie, dar nu au putut să dea jos tencuiala aia jos, să nu mai stea așa? Sau să pună o plasă verde să protejeze trecătorii?”, ne-a declarat o constănțeancă.

Legat de acest subiect, reprezentanții Primăriei ne-au declarat faptul că lucrările de reabilitare și renovare a fațadei reprezintă o prioritate pentru municipalitate.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi aici:

Atenție! CADE TENCUIALA de pe ȘCOALA BRÂNCOVENEASCĂ

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365