REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
24.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

LICITAȚIA cu CÂNTEC, de la Portul Constanța, se reia din cauza unor NEREGULI!

LICITAȚIA cu CÂNTEC, de la Portul Constanța, se reia din cauza unor NEREGULI!

Replica API 24 noiembrie 2021 | 00:02 3365

Portul Constanța este acuzată de o firmă participantă la una din licitațiile organizate recent că i-a declarat neconformă oferta, deși nu a avut motive concrete care să stea la baza deciziei. Vorbim despre Ager Rom Machinery, administrată de Tasci Oktay, care a vrut să pună mâna pe contractul privind proiectarea cu sursă LED pentru iluminat exterior pe platforme operaționale. Nu a reușit, firma câștigătoarea fiind cea deținută de familia Horga, Euro Audit Service. Consiliul Național de Soluționarea Contestațiilor a anulat raportul procedurii și a dispus reluarea acesteia, cu respectarea normelor legale.

Ager-Rom Machinery SRL, cu sediul în Slatina, administrată de Tasci Oktay. Din Turcia, a formulat contestație împotriva raportului procedurii din data de 18.10.2021, emis de Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța, în calitate de entitate contractantă, în cadrul procedurii simplificate, în vederea atribuirii contractului de achiziție publică de furnizare, având ca obiect „Proiectoare cu sursă LED pentru iluminat exterior pe platforme operaționale”. A solicitat Consiliului anularea deciziei privind declararea ofertei acesteia ca fiind neconformă, deoarece entitatea contractantă nu a avut motive concrete care să stea la baza acestei decizii.

CNAPM, obligată să reanalizeze oferta

Consiliul a dispus anularea raportului procedurii, ce vizează evaluarea ofertei Ager Rom Machinery SRL, precum și actele subsecvente acestuia. CNAPM a fost obligată ca, în termen de 15 zile de la primirea deciziei Consiliului, cu respectarea prevederilor legale și a celor evocate în motivare, să reanalizeze oferta depusă de Ager Rom Machinery SRL și să emită un nou raport al procedurii de atribuire, urmat de comunicarea rezultatului procedurii.

De altfel, nu este pentru prima oară când este anulată o licitație organizată de Portul Constanța. Anul trecut, licitația pentru PUZ-ul Portului Constanța a fost oprită de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), pentru reevaluarea ofertei depuse de un ofertant nemulțumit.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nasol cu PMP la butoane. Omul este pe strans. Te pup si pa
3
0
Au inebunit si militienii din port si vad ca nu ii vede nimeni, stau la panda pe langa cladirea anr ului si nu mai lasa angajatii sa isi parcheze masinile nici de firma nici personale pe langa gard, ce dracului vreti sa faca oamenii ati inebunit dracului cu totii.
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303