REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.3° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

LICITAȚIA pentru REABILITAREA sediului Universității OVIDIUS a fost ANULATĂ

LICITAȚIA pentru REABILITAREA sediului Universității OVIDIUS a fost ANULATĂ

Replica API 12 februarie 2021 | 00:31 3086

Universitatea „Ovidius” din Constanța pune la bătaie peste 21 de milioane de lei pentru un contract ce privind consolidarea, extinderea și mansardarea corp C1 Facultate D+P+1E+2E, de pe bulevardul Mamaia, numărul 124. Licitația a fost urcată pe SEAP pe 8 decembrie, iar data limită pentru depunerea ofertelor a fost 8 ianuarie a.c.. Surpriză, însă. Licitația a fost anulată, după ce s-ar fi constatat mai multe nereguli la caietul de sarcini. Potrivit unor surse, acesta a fost organizat astfel încât să favorizeze un anumit participant. Este vorba despre Ramali Construct SRL, o misterioasă firmă de apartament din Constanţa care a primit în ultimii ani nu mai puţin de 65 de contracte de la mai multe instituţii publice din judeţul Tulcea.

Unica firmă care a participat la licitație, sediul într-un apartament

Ramali Construct SRL este un nume practic necunoscut pe piaţa construcţiilor din Constanţa. Şi asta pentru că firma care are sediul la apartamentul 13 de la etajul trei al unui bloc de pe Bulevardul 1 Mai prestează exclusiv în Tulcea şi numai pentru câteva primării şi consiliul judeţean.

Ramali Construct SRL este deţinută de Paul Haralambi, un afacerist cu relaţii puternice în instituţiile de stat din Tulcea, dacă e să ne luăm după succesul nebun al firmei sale. Aceasta a participat la licitația organizată de Universitatea Ovidius, pentru un contract ce cuprinde servicii de proiectare, asistență tehnică, execuţie lucrări, utilaje și montaj pentru obiectivul de investiţii al proiectului “Consolidare, extindere și mansardare corp C1 Facultate D+P+1E+2E”. Valoarea contractului nu este deloc de neglijat: 21.081.958,36, din fonduri europene.

De ce s-a anulat licitația!

Iată că licitația s-a anulat. Potrivit unor surse, ar fi fost nereguli la caietul de sarcini. Însă, reprezentanții Universității Ovidius ne-au declarat cu totul altceva. ”Conform legii, comisia (n. red. de validare a ofertelor) a constatat că nu existat cel puțin o ofertă admisibilă. Pe cale de consecință, se va relua procedura”, a spus Valentin Vanghelescu, purtătorul de cuvânt.”În momentul de față se așteaptă validarea pentru republicarea anunțului”, a mai precizat Vanghelescu.

Reprezentanții societății Ramali Construct nu au oferit un punct de vedere. Să înțelegem că licitația a fost cu dedicație?!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se duceau cei 25 % la Vancea via sageata imbarligatoare Galan.Stere
5
0
Bobita tu stii cati bani face Mitra zilnic din meditatii? Ai fi invidios maxim
6
0
22 de milioane asta e maruntis pentru Mitra care face meditatii non stop. Invatati de la ea cum se fac banii acum sa vedem cat mai tine protectia. Ca vorbeste tot orasul de sumele astronomice care se platesc la universitate pe meditatii, spaga mascata va sa zica. Oare cu cine imparte pinca?
6
0
Plicul se ducea la Laur&Bobe nu la Stere Galan&Vancea, eu sunt gruparea care a pus frana!
3
6
Era mangla si s-au speriat.Au avut informatii din interior ca vor fi arestati.
6
1
Iar furaciune, iar hotul de Bobita! Lacheule, las-o dracului de slana si apucate de munca, libidinosule! Numai sa furi stii
16
0
La UOC se fac si se desfac contracte dupa cum vor muschii lor n-au ei treaba cu legea, daca n-au ceva de furat, anuleaza sau cand simt ei ca pot fi prinsi cu mata-n sac. Pana cand nu va pleca Bobe din universitatea asta, nu se va putea reabilita imaginea acestei institutii. Bobe, Vitcu, Alina Cristea si alte scursuri universitare. Maimuta aia de Cristea a fost cu ideea sa puna mozaic la trecerile de pietoni sa isi rupa lumea picioarele?!!! Ca sa ia bani de la primaria condusa pe atunci de fagadau si sa puna in pericol cetatenii daca isi rupe vreunul gatul sa stiede lacine
14
2
Iar a facut BOBE, bobita probleme??
22
0
Pe vremea lu Rugina, Vanghelicescu era aruncat in fata la problemele nasoale sau nu era lasat sa vorbeasca deloc.
10
2
Doamna ziarista cred ca esti complet aberanta. Daca era o licitatie cu dedicatie si caiet de sarcini aranjat pentru firma x pur si simplu acum era deja contractul semnat. In schimb daca au participat la licitatie au fost descalificati. Mai are sens sa comentam....
2
4
Probabil plicurile lui Laur si al lui Boby nu au avut grosimea corespunzatoare.
6
4
universitatea ovidius este o institutie de invatamant foarte slaba cu profesori slabi si foarte dezinteresati gen iorgulescu fac de matematica . bormambet sudura un zero absolut de femeie foarte slab pregatita samd
10
10
numai epure putea debita un astfel de articol. cand vreodata jurnalismul va fi de calitate? poate doar la opinia online
7
7
Ce dedicatie ma ? Daca era dedicatie nu se anula. Voi ganditi cand scrieti un articol ?
1
5
Iliescule nu ai sange in instalatie sa raapunzi la telefon, asa vrei sa conduci, te ascunzi dupa un neica nimeni, ca Vanghelicescu. Ne meritam soarta.
14
0
Vintila poate a aranjat ca stie
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620