REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Licitația pentru toaletarea copacilor, blocată!

Licitația pentru toaletarea copacilor, blocată!

Ana Maria Lipan 2 ianuarie 2023 | 00:00 1428

Contractul pentru „Serviciul de tăiere, igienizare, toaletare și tăiere de corecție arbori din Municiupiul Constanța” a produs un mare scandal între Primărie și firmele participante, două dintre ele depunând chiar contestație în urma primirii rezultatelor licitației. Primăria Constanța a fost obligată astfel, printr-o hotărâre emisă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, să reevalueze oferta depusă de Peisagistica Shri Garden SRL, una dintre cele două firme participante.

Contractul pentru  „Serviciul de tăiere, igienizare, toaletare și tăiere de corecție arbori din Municiupiul Constanța” a iscat mari controverse. La licitație au participat Asocierea Garden Center Grup SRL, desemnată câștigătoare, și Peisagistica Shri Garden SRL., Asocierea Garden Center Grup SRL, Ro-Verde Landscaping SRL, Econaturalia SRL, Moiexim 79 SRL și  Garden Shop Services SA .Două dintre fele au mers la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor care a emis, pe 14 decembrie a.c. hotârârea prin care Primăria Constanța a fost obligată să reia procedurile de atribuire a contractului, prin reevaluarea ofertei depuse de Peisagistica Shri Garden SRL., în termen de cel mult 10 zile de la primirea actului, admițând astfel contestația în parte și dispunând remedierea acesteia.

 

Primăria Constanța a achiziționat deja acest serviciu, procedura finalizându-se la data de 15 noiembrie a.c.. Câștigătoarea a fost firma S.C. Garden Center Grup SRL, din județul Ilfov., iar valoarea contractului s-a ridicat la suma de 135.322,00 RON (27.545,90 EUR). În ciuda acestui fapt, după soluționarea contestației, procedurile vor trebui să fie reluate.

Peisagistica Shri Garden SRL este o firmă din Constanța ce a înregistrat în anul fiscal 2021 o cifră de aface de 15.175.426 dei, profit ce se ridică la suma de 3.271.969 lei și 60 de angajați, în timp ce S.C. Garden Center Grup SRL, din județul Ilfov, a înregistrat în același an o cifră de afaceri de 52.394.640 lei, profit de 3.048.157 lei, aproape triplu față de cel din anul fiscal anterior și 218 angajați.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cauza ca plicurile cu sphaga erau prea subtiri bre !
1
0
Pomii ne mai dau si frunze uscate pe care nu le strange nimeni si mascheaza rahatii cateilor pe care stapanii nu si-i asuma si mai ales corcoduse pe care ke calcam in in piciore mult timp.De asemenea pomii mai dau si umbra deasa incat trebuie sa aprindem lumina pe timp de zi.Oxigen sa dea copacii de pe munti pe care ii defriseaza slugile .Noua ne ajunge ce primim de la florile din ghivece
0
1
opriti defrisarile si masacrarea copacilor!bouarilor,incultilor,copacii de dau oxigen,absorb praful si bacteriile,virusurile din aer,pastrea,a umiditatea buna pentru plamini!! conform legii toiletarea inseamna taierea a max18% din coronament,Nu lasati doar niste cioate. afacera polaris a psd,mazare pirnaie,strutinski,taierea copacilor,vinzarea lemnului sau sa fie dat moca la tigannimcontra voturi.uitati.va gara mangalia,statiuni,mamaia,cioate si defrisari,mai multi pomi sint in orasele bombardate de rusi din ucraina.terminati defrisarile,respiram acelasi aer primari hoti si inculti!!!
5
1
e un adevarat masacru. Doreii nu au nici o scoala in acest sens si in primarie lucreaza numai iinfractori !
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436