REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Licitaţie cu obiecte din serialul 'Friends' pentru a strânge fonduri pentru comunitatea LGBTQ

Licitaţie cu obiecte din serialul 'Friends' pentru a strânge fonduri pentru comunitatea LGBTQ

Replica API 23 noiembrie 2019 | 00:00 546

Sursa foto: https://propstoreauction.com/

Obiecte originale de decor, articole vestimentare şi alte curiozităţi din serialul 'Friends' (Prietenii tăi) vor face parte dintr-o licitaţie online menită să strângă fonduri pentru comunitatea LGBTQ, relatează EFE

Warner Bros. Television şi Prop Store au anunţat realizarea acestei licitaţii cu obiecte originale de la filmările serialului 'Friends', profitând de faptul că în 2019 se împlinesc 25 de ani de la lansarea pe micile ecrane a celebrului serial de comedie.

"Peste 80 de loturi vor fi disponibile la această licitaţie online începând din 3 decembrie. Fiecare piesă licitată provine din arhiva Warner Bros. însoţită de un certificat de autenticitate al studioului", au asigurat organizatorii pe site-ul Prop Store.

Printre obiectele ce fac parte din licitaţie se află costumaţia de armadillo purtată de Ross, sau costumul-canoe al lui Joey şi Chandler.

Se află de asemenea multe obiecte vestimentare şi ţinute purtate de eroii din 'Friends': Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. Participanţii la licitaţie pot obţine şi o replică a canapelei galbene din cafeneaua Central Perk în care îşi petreceau timpul protagoniştii acestei comedii.

Fondurile obţinute vor fi donate asociaţiei The Trevor Project care oferă ajutor persoanelor din comunitatea LGBTQ aflate în situaţie de criză şi care oferă asistenţă pentru a preveni sinuciderile în rândul membrilor săi.

'Friends', care a fost lansat pe 22 septembrie 1994, s-a încheiat în 2004 după zece sezoane şi 236 de episoade de succes.

Însă comedia continuă să fie un fenomen de televiziune cu legiuni de fani din întreaga lume care sunt încă dispuşi să urmărească serialul în numeroasele sale reluări pe platformele digitale şi sunt în continuare emoţionaţi de aventurile grupului de prieteni din New York.

În acest sens, HBO Max, noul serviciu de 'streaming' care va fi lansat anul viitor de WarnerMedia, a anunţat în iulie că 'Friends' va abandona Netflix pentru a se alătura noii platforme de televiziune. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510