REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Lider de sindicat: Nu se pune problema să nu asigurăm paza Penitenciarului Poarta Albă

Lider de sindicat: Nu se pune problema să nu asigurăm paza Penitenciarului Poarta Albă

Victor ROTARU 20 decembrie 2023 | 00:00 1532

Zilele trecute Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis faptul că, în semn de protest, polițiștii de penitenciare vor lăsa nepăzite de Crăciun și de Revelion pușcăriile din întreaga țară, lozinca protestatarilor fiind „Păzim România de tâlhari, dar ne cerem scuze că nu îi putem păzi de hoții din Guvern.” Contactat de către reporterii de la Replica, Tony Penu, Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare de la Poarta Albă, a transmis faptul că deținuții din cadrul Penitenciarului Poarta Albă sunt păziți și nu se pune o astfel de problemă. 

Lider de sindicat: Nu se pune problema sa nu asiguram paza Penitenciarului Poarta Alba Penitenciarul Poarta Albă

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat pe 14 decembrie faptul că polițiștii de penitenciare vor lăsa pușcăriile nepăzite de Crăciun și de Revelion: „Joi, 14.12.2023, polițiștii de penitenciare refuză să mai intre în serviciu, iar in zilele care urmează vor refuza să mai primească infractori, să acorde vizite deținuților, iar de Crăciun și de Revelion vor lăsa pușcăriile nepăzite. Sindicatele din penitenciare cer deblocarea legii salarizării unitare, deblocarea normelor de echipare și de hrană, dar și eliminarea discriminărilor în ceea ce privește pensiile militare de stat”, au transmis reprezentanții FSANP.

Lider de sindicat: Activitatea decurge normal la Poarta Albă

Contactat de către reporterii de la Replica de Constanța, Tony Penu, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare de la Poarta Albă, a declarat: „Noi suntem un sindicat care nu a luat parte la această acțiune. FSANP-ul, din câte știu, dar nu sunt în grevă, a fost o acțiune de protest. Nu se pune problema să nu asigurăm paza. Activitatea decurge normal la Poarta Albă. În momentul de față nu avem niciun fel de acțiune la Penitenciarul Poarta Albă.

Care sunt nemulțumirile Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor 

„Guvernul României a reușit «performanța» de promite majorarea doar cu 100 de lei a salariilor polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare, pentru a susține sutele de mii de sinecuri, corupția și iresponsabilitatea în cheltuirea banilor publici, în timp ce somnorosul șef al statului se lăfăie într-un lux supărător de extravagant, plătit de un prim-ministru fomist de putere și cu vocație de președinte de țară. 

Lider de sindicat: Nu se pune problema sa nu asiguram paza Penitenciarului Poarta Alba Imagini de la un protest organizat de Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) consideră că lipsa de interes a guvernanților față de structurile din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională afectează calitatea serviciilor oferite cetățenilor de aceste instituții fundamentale ale statului, făcându-le neatractive, spre bucuria infractorilor care ușor, ușor pun stăpânire pe România”, au transmis reprezentanții FSANP. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@Bejan S-o smotocesti nitel,te rooog!
0
1
Toți militieni ăștia sunt niște corupți,fură din norma de hrană de la deținuți cer șpagă cu tupeu ca și cum li s-ar cuveni,bani pe afară,țigări,și ce mai au ei nevoie,nu este nimic izolat toți sunt niște jeguri,Toni asta nu e gospodarul ăla de la ateliere cu nevasta educatoare la Valu,alta lepra si buhaiul ăsta.
3
0
O scroafă isterică și un descălțat parvenit!
2
0
Mai bandiți decât bandiți din parnaie
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016