REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
22.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Lider S.O.S., sancţionat de jandarmi, pentru un incident violent, la mitingul organizat de Gheorghe Flutur

Lider S.O.S., sancţionat de jandarmi, pentru un incident violent, la mitingul organizat de Gheorghe Flutur

A.F. 5 februarie 2024 | 00:00 2006

Liderul filialei din Suceava a Partidului S.O.S. România, Andrei Necşulescu, a fost sancţionat contravenţional de jandarmi pentru refuzul de a părăsi imediat, la solicitarea organelor de ordine, adunarea publică organizată în municipiul Suceava de liderul liberal Gheorghe Flutur.

Lider S.O.S., sanctionat de jandarmi, pentru un incident violent, la mitingul organizat de Gheorghe FluturAndrei Necşulescu

Potrivit oficialilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, bărbatul a amendat cu 500 de lei.

"În conformitate cu art. 26, alin. 1, lit. i din Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei", a transmis IJJ.

Necşulescu a fost scos cu forţa de jandarmi din mulţimea care participa, duminică, la un miting împotriva extremismului organizat în centrul municipiului Suceava de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Gheorghe Flutur.

Bărbatul a fost condus la sediul Jandarmeriei, după ce a devenit agresiv şi a refuzat să părăsească adunarea.

"La solicitarea organizatorilor care desfăşurau o manifestare de protest autorizată, o persoană, care nu făcea parte din grupul de protestatari a căror activitate a fost declarată, a fost extrasă din mulţime, ca urmare a faptului că a refuzat să părăsească adunarea publică la solicitarea forţelor de ordine şi avea un comportament agresiv. Aceasta a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, urmând a fi dispuse măsurile legale", a declarat, pentru Agerpres, şeful Jandarmeriei din Suceava, Ionel Postelnicu.

La mitingul din centrul municipiului Suceava au participat, potrivit estimărilor jandarmilor, aproximativ 3.000 de persoane.

În timpul manifestaţiei, liderul liberal Gheorghe Flutur a prezentat un decalog de luptă împotriva extremismului. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar flutur ce crede că va fi pe veci la Suceava ?! O sa vedem la alegeri !?
4
1
Natia noastra a ajuns de kk ,toate jegurile isi bat joc de noi ,daca erau la rusi erau inpuscati demult noi natie de slugi ii toleram ne sfideaza pe fata si dormim
5
0
Trebuia gazat + 3 pulane-n dinti
5
2
Cât a fost bonusul pentru papagali să iasă pe străzi, că astfel nu ies pe străzi pentru drepturile lor pentru o viata mai buna și un trai fără grija zilei de mâine
9
1
Sunt balene eșuate???? Ăștia vor se ne conduca????
11
3
A spus ceva care a deranjat pe acoperiți???
12
6

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620