REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Liderii PSD, şedinţă DE URGENŢĂ după condamnarea lui Liviu Dragnea

Liderii PSD, şedinţă DE URGENŢĂ după condamnarea lui Liviu Dragnea

Replica API 22 iunie 2018 | 00:08 433

Sentinţa primită de Liviu Dragnea în dosarul DGASPC Teleorman - chiar dacă nu este definitivă încă - dă adunarea liderilor PSD! În cursul zilei de vineri, 22 iunie, liderii judeţeni ai PSD se reunesc în Capitală, într-o şedinţă a Comitetului Executiv, pentru a se decide ce este de făcut în condiţiile date.

Reamintim că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat o primă decizie în dosarul DGASPC Teleorman. Este dosarul în care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, în legătură cu angajarea la DGASPC Teleorman a două persoane, care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI ŞI 6 LUNI CU EXECUTARE. DECIZIA NU ESTE DEFINITIVĂ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din 2012 asteptam sa te prindem si sa te ardem democratic legal.acum trebuie sa te halim
0
0
Auzi mai cacat avortat, cand vrei sa-mi sugi poula, inainte sau dupa ce se intoarce ma-ta de pe centura? Pisa-m-as pe rasa ta de handicapat mintal!!!
3
0
Pe cat punem pariu ca este intangibil? Camarila borfasilor va lucra, asa cum a facut si in trecut, si-l va face alb si imaculat la recurs. Pentru ei Romania este numai tara buna de jefuit iar onoarea este scoasa din dictionar, nu exista. Ar trebui la modifice DEX-ul si sa scoata acest cuvant oribil din vocabularul limbii romane de partid.
3
1
noi sa - i dam ma -tii , ca normal risca sa mai fete un cretin ca tine !
4
4
Prin sentinta lui Dragnea, ai pierdut oportunitatea de a schimba ceva maine, Tutuianu &Co! SPER SA IINTELEGI ACEST LUCRU! TINETI PARTIDUL UNIT! Altfel, va fi sfarsitul pentru multi. Inclusiv pentru frageda ta cariera politica inceputa pe cuvantul cuiva impotriva caruia, din pacate, incerci sa te indrepti. ,,LACRIMA,, atat de urata si hulita de unii dar atat de ravnita de altii, se va muta din sigla, pe obrazul multora!
2
2
In primul rand sa-i dau mooie dobitocului de la 21:04. In al doilea rand, Dragneo, sper sa crapi in puscarie, jegule!
10
4
Bei , cumparati lumanari , tocmiti popalai si calugari , aprovizionati-va cu suficienta hartie igienica ... Vine sfarsitul pentru voi : va ia mama dracului !
8
2
Bai sarmanul livache! La multi ani livache , cu executare!
14
3
Slugile Ciumei Rosii de la Constanta. Pica Daddy, picam si noi! Scut in jurul borfasului! Ba, sclavetilor, unde va e onoarea? I-ati dat-o secretarei de la Interne? Inteleg coloneii ca si-au pierdut onoarea, altfel pierd pensia uriasa, dar slugile, tablagii? Va da spor de rusine? Dati cu bulanul in aia de va platesc salariile?
13
4
bah oameni bah fiintelor vii,toti sunt o apa si un pamant ,ca e asta la puscarie ca nu e ca e altu fara dosar sau nu,ce mama dracului bah frate..tot intre ei se aleg si tot intre ei se pupa unu pe altu in cur!!bah suntem o natie de prosti din aia mari,suntem niste cacati mici care ne dorim sa ne creasca picioare ca sa ne aruncam in cap in primul wc pe care il intalnim.! da serios acum! in istoria noastra ce parlamentar a facut ceva bun pt noi?? va zic eu ceea ce e evident NICI UNU.datii in mortii lor,va stresati de pomana incontinuu si incontinuu de parca ati avea ochelari de cal..de tot rasu!
9
1
Va merge Felics sa-i suga pantoful mustaciosului, servil si umil. Sictir!
15
2
LIVILUTU TAIO cit mai ai timp MAZARE te asteapta,fugi repede ca KODRUTA nu te iarta, hai PA
15
2
vai, vai ce pacat, un pitic atat de mic s-a inecat intr-un ibric ! mi se scurge suvoi de lacrimi dintre picioare cu bolta. Halibaba a luat o mentiune in loc de premiu cu coronita, da daca se mai strofoaca poate mai primeste ceva pe banda rulanta ca nicusor.
9
1
Votatine meritam sa conducem, suntem the best. USR are omeni culti pentru tari asta
7
9
Prin sentinta lui Dragnea, ai pierdut oportunitatea de a schimba ceva maine, Tutuianu &Co! SPER SA IINTELEGI ACEST LUCRU! TINETI PARTIDUL UNIT! Altfel, va fi sfarsitul pentru multi. Inclusiv pentru frageda ta cariera politica inceputa pe cuvantul cuiva impotriva caruia, din pacate, incerci sa te indrepti. ,,LACRIMA,, atat de urata si hulita de unii dar atat de ravnita de altii, se va muta din sigla, pe obrazul multora!
5
9
Ai dreptate la conducerea tarii trebuie sa fie un om cinstit gen iohsnnis wermorel care a adunat din frauda si furaciuni six case si kurvesi codruta parasutista sefa care are muii mai multe decat toate centuristele din europa.La cacat cu tine marian boschetarule
6
23
nefiind cu violenta sentinta o va ispasi acas impreuna cu irina,acuma daca el nu poate iesi alti vecini mai tineri pot intra,a si 5 euroi pe zi adunati la final,bani nu gluma
9
4
Asta care a comentat mai jos esti prost sau te prefaci du-te in rusia noi in Romania vrem oameni corecti la conducere nu cu dubla condamnare
25
5
acum aveti si voia coaie sa-l suspendati pe iohanis sa interezicetiu bulangeala si sa dati cu jidanii de pamant
7
22

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510