REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
18.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Liderul Clanului Sportivilor a făcut accident, băut şi fără permis

Liderul Clanului Sportivilor a făcut accident, băut şi fără permis

Virgil STOIAN 18 februarie 2023 | 17:09 18134

Liderul Clanului Sportivilor a fost urmărit în trafic, în București, pentru că nu a oprit la semnalul agenților de la Rutieră.

Liderul Clanului Sportivilor a facut accident, baut si fara permisRobert Nica

Un șofer băut a fost urmărit în trafic, în București, pentru că nu a oprit la semnalul agenților de la Rutieră. Bărbatul, care potrivit surselor este Robert Nica, lider al Clanului Sportivilor, a ajuns în Sectorul 4, unde a lovit un alt autoturism și astfel a fost prins și reținut.

Polițiști din cadrul Secției 26 au făcut semnal regulamentar de oprire, vineri, unei mașini la volanului căruia se afla interlopul.

Potrivit Brigăzii Rutiere, acesta nu s-a conformat semnalului și pentru a se sustrage controlului și-a continuat deplasarea.

„În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea bărbatului, care atunci când a ajuns pe o stradă din sectorul 4 a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, situație care nu l-a determinat să se oprească, deși, în urma accidentului de circulație, conducătorul autovehiculului a avut nevoie de îngrijri medicale”, informează, sâmbătă, Brigada Rutieră..

Urmărirea șoferului s-a încheiat la scurt timp după producerea accidentului de circulație, polițiștii din cadrul Secției 26 reușind oprirea acestuia.

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului, care urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ukraina pe front cu el,carne de tun
2
1
Sa mă piș pe mormantul copiilor lui....sa.mi bag p**a in sufletele copiilor lui
9
5
Lefterica Daniel din cernavoda cel mai pervers om din oras are femei la pwla si nevastasa se duce la pwla vinde masini furate si spala bani la greeu prin 2 pizza si un ecler
7
4
W E M cum a trecut interlopul sef al Ro Lefterica Daniel Invers MWE din Cernavodă poreclit "FOAMEA IN GAT"!
8
4

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513