REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
30.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Lidia Buble a lansat „Robándote un beso“, alături de Lenier. Video

Lidia Buble a lansat „Robándote un beso“, alături de Lenier. Video

A.F. 10 iulie 2023 | 00:00 363

Artista Lidia Buble a lansat cea mai nouă piesă ”Robándote un beso”, o piesă în colaborare cu celebrul Lenier, multiplu câștigător al premiilor Grammy. Piesa a fost scrisă de către Bruno Nicolas Fernandez (Dabruk), compozitor spaniol de succes.

Lidia Buble a lansat „Robandote un beso“, alaturi de Lenier. VideoLidia Buble

„Dragilor, mult așteptata piesă s-a lansat și este, întru totul, din suflet și cu suflet, pentru voi! «Robándote un beso» este bachata la care am vibrat, efectiv, atunci când am auzit primele acorduri din studioul minunatului producător internațional, Dabruk. Și cum mereu îmi spun că nimic nu este întâmplător, colaborarea cu Lenier, câștigător al multor premii Grammy, a venit natural, muzica fiind cea care ne-a făcut să ne întâlnim și să aducem un vibe latino cum nici nu v-ați fi așteptat.

Lidia Buble a lansat „Robandote un beso“, alaturi de Lenier. Video

Sunt extrem de bucuroasă că, după multe luni de muncă și pasiune depuse, vă pot oferi cea mai CALIENTE piesă din această vară. Gracias, Lenier! Gracias, Dabruk! Gracias a todos en mi equipo! Gracias a Dios!", a transmis Lidia Buble.

Lidia Buble a lansat „Robandote un beso“, alaturi de Lenier. Video

Hituri precum „Le-am spus și fetelor”, „Mi-e bine”, „Sub apă”, „Cămașa”, „Lacătul și femeia”, „Cu ochii ăia verzi”, „Intens", „Draga mea" sau „Ești frumoasă" sunt doar o parte dintre cele mai iubite piese lansate de Lidia Buble, care au adunat aproape un miliard de vizualizări pe YouTube.

Multiplu câștigător al premiului Latin Grammy, Lenier este unul dintre cei mai populari și recunoscuți artiști cubanezi, care a cucerit topurile muzicale internaționale cu ritmuri tropicale de salsa. Compozitor și muzician, Lenier a colaborat cu artiști precum 6ix9ine, Pitbull, Neyo, Titoel Bambino, Yandel, Chacal, El Micha, dar și cu alte nume sonore. Recent, Lenier a lansat „Como Te Pago”, un single emoționant dedicat tuturor mamelor. Printre piesele de succes lansate de către acesta se numără și „Mi Corazón”, „Por tu Amor”, „Yo tengo una Guitarra que no suena”, „Una Mujer como Tu”, „Que Nochecita”, „La Buena y El Malo”, „Ya es muy tarde”, „La Nochecita”, „Me Quedaré Contigo”, „Te Toque sin Querer" și „Si Tu No Llevas”, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768