REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Lidia Buble, în halat de baie, pe străzile din Capitală

Lidia Buble, în halat de baie, pe străzile din Capitală

Replica API 27 februarie 2021 | 22:07 1655

Face ce face și ajunge să ne surprindă din nou! Lidia Buble în halat de baie, pe străzile din Capitală! Motivul pentru care artista s-a afișat cu această ținută. Le-a spus totul celor din mediul online, scrie spynews.ro

Lidia Buble nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din România. Cum face, cum nu face, focoasa blondină reușește să ajungă de fiecare dată în atenția fanilor săi, fie că scoate o piesă nouă, fie că postează imagini incendiare în ipostaze sexy.

Lidia Buble, în halat de baie, pe străzile din Capitală! Motivul pentru care artista s-a afișat cu această ținută

Așa s-a întâmplat și recent, după ce fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a afișat pe contul de Instagram în halat de baie. Da, da, nu glumim deloc, iar imaginea din galeria foto stă drept dovadă. Direct pe rețelele de socializare, focoasa blondină i-a uimit pe cei din mediul online cu ținuta sa de senzație. Cât despre motivul pentru care s-a afișat în această postură, ei bine, și normal că este vorba despre un nou videoclip muzical.

”Cum mă plimb eu pe străzile din București (râde)”, le-a zis vedeta internauților.

Lidia Buble se bucură de un succes colosal în muzică, dar nu și în iubire

Ei bine, și dacă pe plan profesional radiază, pe plan sentimental lucrurile stau complet diferite. Cu toate că a trecut aproape un an de la momentul în care și-au spus adio, Lidia Buble a recunoscut că încă îl mai iubește pe fostul său iubit. Mai exact, vedeta a ținut să precizeze că relația dintre ea și Răzvan Simion s-a transformat în momentul de față în una de prietenie. Ba chiar a spus că celebrul prezentator TV este omul care o susține cel mai mult în cariera sa.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine PLM este si rapitoarea asta? Se crede extraordinar de superba?
3
0
Bine zis gigi! Nu e PALTON ma e ALAIN DELON GYPSY FLAUSAT CU manecile rasfrante
1
0
se cheama palton tiganesc.halatul de baie este paltonul tigancilor!cu el ee duc la magazin,etc,ca si lidia!
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166