REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
11.1° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Liftul pasarelei din Satul de Vacanță, pentru persoanele cu dizabilități, în continuare nefuncțional. Video

Liftul pasarelei din Satul de Vacanță, pentru persoanele cu dizabilități, în continuare nefuncțional. Video

Virgil STOIAN 17 iunie 2024 | 00:00 1154

Sezonul estival este în toi, Mamaia, la fel ca și celelalte stațiuni de pe litoral sunt aglomerate, însă nici Satul de Vacanță nu face excepție. Pasarela care desparte Satul de Vacanță de Mamaia este folosită zilnic de mii de persoane. Printre ei, probabil că se află și persoane în scaun cu rotile, care ar trebui să folosească liftul special pentru a putea ajunge în Mamaia. Însă, surpriză... la fel ca în anii trecuți, liftul este folosit pe post de coș de gunoi, fiind complet nefuncțional. Ascensorul nu a funcționat decât foarte puțin timp, la inaugurarea pasarelei.

Liftul pasarelei din Satul de Vacanta, pentru persoanele cu dizabilitati, in continuare nefunctional. Videoliftul nu funcționează

Pasarelele care despart Satul de Vacanță de Mamaia au fost făcute pentru a ușura accesul turiștilor. Ca un proiect bine făcut, acestea au fost dotate și cu lifturi pentru persoane cu dizabilități, fiind aproape imposibil, mai ales pentru cineva în scaun cu rotile, să escaladeze pasarela. De câțiva ani buni, însă, aceste lifturi nu sunt funcționale, fiind folosite pe post de coșuri de gunoi.

Liftul pasarelei din Satul de Vacanta, pentru persoanele cu dizabilitati, in continuare nefunctional. Video
Chiar dacă Replica a semnat aceste lucru la începutul fiecărui sezon estival, se pare că nimeni nu vrea să remedieze această problemă, care se adaugă la multele disfuncționalități care îi afectează pe cei cu dizabilități.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu merge cel din spital si voi vreti sa fie functionale in Mamaia
6
0
Realitatea anului 2024, li se rupe de clasa muncitoare, Ei au alte priorități de unde vin banii
1
3

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515