REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Liga 1: Sepsi are antrenor - Cine este înlocuitorul lui Leo Grozavu

Liga 1: Sepsi are antrenor - Cine este înlocuitorul lui Leo Grozavu

Replica API 9 octombrie 2021 | 00:00 763

După despărțirea de Leo Grozavu, mai multe nume au fost vehiculate pentru a prelua banca tehnică a celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Cornel Șfaițer, managerul general al grupării din Liga 1, a venit vineri cu varianta oficială: Cristiano Bergodi se va întoarce în campionatul intern.

În ultimele zile, mai multe nume au fost vehiculate pentru a veni pe banca celor de la Sepsi: Nicolae Dică, Ladislau Boloni și Costel Gâlcă.

În cele din urmă, Cornel Șfaițer, managerul general al echipei, a lămurit cum stau lucrurile.

"Am încheiat toate discuțiile, e clar, Cristiano Bergodi e noul antrenor al lui Sepsi. Luni începe treaba. Ne bucurăm de aducerea sa, sperăm că va avea măcar aceleași rezultate pe care le-a avut Leo Grozavu.

Ne doream un antrenor care să știe campionatul, jucătorii, limba, să nu aibă nevoie de timp de adaptare. Deși îl vom prezenta luni, cred că o adevărată prezentare va avea la primul meci.

Discutăm despre un stadion nou, un antrenor nou pentru Sepsi, care - culmea - va debuta împotriva fostei echipe. Un cap de afiș interesant, sperăm să fie și de bun augur pentru noi" - Cornel Șfaițer petnru gsp.ro.

Leo Grozavu a fost demis la finalul lunii septembrie, după mai multe rezultate nesatisfăcătoare (nouă partide fără victorie în Liga 1).

Bergodi este liber de contract de luni bune, după despărțirea de CS U Craiova.

De-a lungul timpului, antrenorul italian a pregătit următoarele echipe românești: FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și CS Universitatea Craiova.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510