REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Vin., 11 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6879
24.6° Constanța Vineri, 11 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6879
 

Liga Punctelor PENNY susține performanțele sportive ale tinerilor fotbaliști

Liga Punctelor PENNY susține performanțele sportive ale tinerilor fotbaliști

Andreea VLAICU 11 octombrie 2024 | 09:52 218

Sportul este un element esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor, iar fotbalul este una dintre cele mai iubite activități sportive din România. Pentru a sprijini cluburile de fotbal pentru copii, juniori și tineret, PENNY România, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, derulează a doua ediție a programului Liga Punctelor PENNY, o inițiativă dedicată susținerii tinerelor talente sportive. Programul se desfășoară până pe 5 noiembrie 2024. Un club de juniori poate beneficia de puncte din partea clienților PENNY doar dacă este înscris în platformă, iar produsele disponibile pe platformă pot fi comandate în limita stocului disponibil.

Liga Punctelor PENNY sustine performantele sportive ale tinerilor fotbalisti

Prin acest program, oricine poate deveni un susținător al fotbalului juvenil, transformând cumpărăturile de zi cu zi într-un sprijin direct pentru cluburile sportive. Practic, pentru fiecare 10 lei cheltuiți la PENNY, primești un punct bonus pe care îl poți dona cluburilor înscrise pe platforma ligapunctelorpenny.ro. Apoi, aceste cluburi folosesc punctele pentru a achiziționa echipamente sportive esențiale, de la mingi și treninguri, până la ținute termice și porți de fotbal. Doar bonurile de cumpărături obținute în perioada de desfășurare a programului, 11 septembrie – 5 noiembrie 2024, pot fi înscrise pe platformă – nu se acceptă bonuri de cumpărături cu o dată anterioară startului programului.

Cum funcționează Liga Punctelor PENNY

Mecanismul este simplu și accesibil tuturor: după ce faci cumpărături în magazinele PENNY, înregistrezi numărul bonului pe platforma ligapunctelorpenny.ro și alegi clubul de fotbal pe care vrei să-l sprijini. Astfel, punctele tale devin resurse pentru echiparea și antrenarea tinerilor fotbaliști din cluburile preferate.

Liga Punctelor PENNY sustine performantele sportive ale tinerilor fotbalisti

Impactul Ligii Punctelor PENNY

În cadrul primei ediții a programului, cluburile înscrise au reușit să achiziționeze echipamente și accesorii sportive în valoare de peste 1,62 milioane de lei, cu ajutorul celor 35.000 de produse donate. Ediția a doua aduce o gamă și mai largă de produse disponibile pe platformă, de la încălțăminte și mingi, la echipamente speciale pentru antrenament. Scopul este ca fiecare copil care practică fotbalul să aibă acces la resursele necesare pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și atinge potențialul.

Liga Punctelor PENNY sustine performantele sportive ale tinerilor fotbalisti

De ce să te implici?

Prin programul Liga Punctelor PENNY, fiecare dintre noi poate contribui la formarea viitorilor campioni. Tot ce trebuie să faci este să îți transformi cumpărăturile în puncte care, ulterior, devin echipamente sportive pentru micii fotbaliști din România. Astfel, nu doar că îți susții copilul să aibă acces la sport, dar contribui și la dezvoltarea viitoarei generații de jucători de fotbal.

Liga Punctelor PENNY sustine performantele sportive ale tinerilor fotbalisti

Alătură-te inițiativei Liga Punctelor PENNY și sprijină tinerii fotbaliști să devină marii campioni ai României!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358