REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Lili Sandu, în lacrimi: „L-am implorat pe Dumnezeu!“ Ce se întâmplă cu vedeta

Lili Sandu, în lacrimi: „L-am implorat pe Dumnezeu!“ Ce se întâmplă cu vedeta

A.F. 16 octombrie 2023 | 00:00 522

Lili Sandu (44 de ani) trece prin momente de cumpănă! Prezentatoarea matinalului de la (PRO-TV), „Vorbește Lumea”, are sufletul sfâșiat de durere din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama sa în ultima perioadă. În una dintre cele mai recente imagini postate pe contul său de Instagram, vedeta apărea în brațele mamei sale, pe patul de spital. Pentru că are o legătură foarte strânsă cu prietenii săi virtuali, vedeta le-a explicat tuturor prin ce momente dificile trece în ultima perioadă.

Lili Sandu, in lacrimi: „L-am implorat pe Dumnezeu!“ Ce se intampla cu vedetaLili Sandu, sursă: Instagram

„În brațele mamei mele, locul ăsta magic care întotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi…multe lacrimi, să nu mi-l ia. Acum două săptămâni nenorocitul ăsta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama paralizându-i picioarele. Am internat-o de urgență la Matei Balș, iar diagnosticul a fost poliradiculonevrită acută, o boală neurologică asociată cu infecția acestui virus.

În primă fază această boală poate provoca și paralizia mușchilor respiratori iar dacă se întâmplă asta, pacientul trebuie intubat și ajutat să respire mecanic. Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu să nu trecem și prin așa ceva, dar vă spun sincer că zilele acelea, cât încă era în situația critică, m-au dărâmat atât de tare încât cu greu mă adunam să fiu bine pentru Tomi sau să prezint emisiunea. Știu, mă vedeați râzând, dar inima mea era ruptă în bucăți de durere”, le-a spus Lili Sandu internauților.

Lili Sandu, in lacrimi: „L-am implorat pe Dumnezeu!“ Ce se intampla cu vedeta

Două spitale în două săptămâni

Lili Sandu le-a mai mărturisit fanilor și alte detalii despre cele întâmplate. Ba mai mult, aceasta le-a dezvăluit tuturor și unde găsește ea liniștea sufletească de fiecare dată:

„M-am simțit atât de neputincioasa să-i alin durerile groaznice prin care a trecut și parca aveam momente când le simțeam și eu, că doar avem aceeiasi inima, dar astăzi am plecat de la ea zâmbind. Tratamentul își face bine efectul, acum este internată la Spitalul Colentina, durerile au mai dispărut și chiar dacă recuperarea este să fie una de lungă durată știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă”.

Lili Sandu, in lacrimi: „L-am implorat pe Dumnezeu!“ Ce se intampla cu vedeta

În prezent, Lili Sandu are tot ce-și dorește atât în viața profesională, cât și în cea personală. Odată cu plecarea Adelei Popescu în Republica Dominicană, vedeta prezintă noul sezon al emisiunii Vorbește Lumea, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Lili este și o mămică iubitoare cu fiul său în vârstă de trei anișori, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa vina Sosoaca si turma ei de nevaccinati sa ne spuna cum e cu virusul .
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513